ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τους παίκτες"

Τούντορ: "Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τους παίκτες"
INTIME SPORTS

Η πολύ καλή εμφάνιση της Κρασνοντάρ έφερε την ήττα του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος επισήμανε πως δεν μπορεί να πει κάτι κακό για τους παίκτες του.

Ο Κροάτης τεχνικός, Ιγκόρ Τούντορ, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Κρασνοντάρ, τόνισε πως δεν θα άλλαζε κάτι και πως παρά την απογοήτευση από το αποτέλεσμα, θεωρεί πως οι παίκτες του αντιμετώπισαν το παιχνίδι όπως έπρεπε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι έφταιξε:
"Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι αλλά δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τους παίκτες μου. Έδωσαν τα πάντα για τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θεωρώ ότι προετοιμάσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα όμως και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα θετικό".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει λιγοστές ελπίδες πρόκρισης:
"Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει τρεις βαθμούς. Είναι η πρώτη μας ήττα στον όμιλο. Θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Κρασνοντάρ ήταν καλύτερη σήμερα και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς δεν θα αλλάξουμε το σκεπτικό μας και στα δύο επόμενα παιχνίδι θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη".

Για το τι πήγε στραβά πιο συγκεκριμένα:
"Δεν συμφωνώ ότι ήταν κάτι το ποίο δεν δουλέψαμε σωστά. Ήταν το παιχνίδι όπως το είχαμε προετοιμάσει. Να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα και να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Ήμασταν συμπαγείς, είχαμε 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα που προσπαθούσαν.

Υπάρχει και ο αντίπαλος και σήμερα είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Η Κρασνοντάρ πέτυχε το γκολ στο δεύτερο σουτ που έκανε. Αν δεχόμαστε γκολ με αυτό τον τρόπο δεν είναι θέμα τακτικής, αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο".

Για το αν συνεχίσει με τον ίδιο σχηματισμό:
"Το τι θα γίνει στην πορεία θα το δούμε αλλά οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν αυτό που ζήτησα στον αγωνιστικό χώρο. Μας έλειπε η τελική πάσα αλλά αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί".

Για τον Αθανασιάδη και τον Χαρίση:
"Ο Χαρίσης ήταν ο καλύτερος του ΠΑΟΚ σήμερα. Για τον Κλάους είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν πολύ καλός από την ώρα που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι κινήσεις του ήταν καλές, το πνεύμα του ήταν καλό και είμαι πολύ χαρούμενος".

Για τον διαιτητή και τον καιρό:
"Δεν έπαιξε ρόλο ο καιρός, δεν επηρέασε τις ομάδες. Για τις διαμαρτυρίες των παικτών στον διαιτητή, εμπιστεύομαι το ένστικτο των παικτών και ότι υποστηρίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά τους πιστεύω".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ σε λίγες φάσεις:
"Η εξήγηση είναι εύκολη. Το πιο σημαντικό είναι να δίνεις τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και το δεύτερο είναι ο αντίπαλος. Αν δίνεις τα πάντα και ο αντίπαλος καταφέρνει να σκοράρει, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό".

Τέλος είπε:
"Θεωρώ ότι γενικά οι εμφανίσεις μας είναι σε καλό επίπεδο. Όταν αντιμετωπίζεις αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός, η Ντόρτμουντ και η Κρασνοντάρ πρέπει να προσαρμοστείς. Ακούγεται περίεργο μετά από μία ήττα, αλλά θα έλεγα πως δεν θα άλλαζα κάτι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ