ΠΑΟΚ

Τούμπα και του χρόνου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Προς αναβολή μετακόμισης της έδρας του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο για τη νέα σεζόν οδηγεί η καθυστέρηση στην γραφειοκρατική διαδικασία για την έκδοση των αδειών κατεδάφισης του υπάρχοντος και ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ μην αλλάξει έδρα τη νέα αγωνιστική περίοδο και να παραμείνει στην Τούμπα. Οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην γραφειοκρατική διαδικασία που είναι υποχρεωτική πριν την έκδοση αδειών κατεδάφισης του υπάρχοντος γηπέδου και ανέγερσης της νέας Τούμπας, έχουν βάλει σε έντονο προβληματισμό τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του που εχουν αρχίσει να σκέφτονται την αναβολή της μετακόμισης στο Καυτανζόγλειο για την οποία έχουν πετύχει πλήρη συμφωνία (για 2+1 χρόνια) με τη διοίκηση του σταδίου.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για το αν προλαβαίνει ο ΠΑΟΚ να βάλει μπουλντόζες για τη νέα Τούμπα την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα αυτή η προοπτική συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι κοινή θέση του μεγαλομετόχου και των συνεργατών του είναι να προχωρήσουν οι εργασίες για την ανέγερση γηπέδου, όταν πλέον δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος να "κολλήσει" πουθενά το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Τέλος, θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες, ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του είχε ξεκαθαρίσει ότι αποτελεί δέσμευση για την οικογένεια Σαββίδη η κατασκευή της νέας Τούμπας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ