ΠΑΟΚ

Toumba Magazine με Βιεϊρίνια

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ξεχωριστό το τελευταίο τεύχος του Toumba Magazine, φιλοξενεί μεγάλη συνέντευξη του Βιεϊρίνια

Με κεντρικό προσωπο τον Βιεϊρίνια εκδίδεται το τελευταίο τεύχος του Toumba Magazine για το 2017. Όπως αναφέρει και στην επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το 2017 φεύγει και το Toumba Magazine επιστρέφει προκειμένου να… γιορτάσει μια άλλη επιστροφή. Σαφώς πιο σημαντική. Αυτή του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος πρωταθλητής Ευρώπης είναι και πάλι στο σπίτι του. Στην Τούμπα.Πλήρως συνειδητοποιημένος, ώριμος και ξεκάθαρος γύρω από τα θέλω του ο Βιεϊρίνια μιλά στο επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ αποδεικνύοντας πόσο άλλαξε στα χρόνια που έλειπε από τη Θεσσαλονίκη. Σαφώς πιο έμπειρος, γεμάτος παραστάσεις που έχουν διαφοροποιήσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δίνει μια συνέντευξη μάθημα ζωής.

Από εκεί και πέρα, το τεύχος 10 του Toumba Magazine είναι αφιερωμένο στους αρτίστες του ποδοσφαίρου. Στα δεκάρια που αγαπήσαμε. Τους παίκτες που μας έκαναν να δούμε διαφορετικά το άθλημα. Να εκτιμήσουμε την απλότητα, να θαυμάσουμε την έμπνευση, να αγωνιούμε για στιγμές μαγείας. Μια πάσα, μια ντρίπλα, μια προσποίηση.

Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ, λοιπόν, κάνει ένα δικό του Top 10 από τα κορυφαία δεκάρια στην ιστορία του ΠΑΟΚ και η ομάδα του El Sombrero αναλαμβάνει να μας μυήσει στην σημειολογία του αριθμού 10 στο ποδόσφαιρο.

Αφιέρωμα έχουμε και για το δικό μας δεκάρι. Του Toumba Magazine που μας έκανε να βλέπουμε διαφορετικά τ’ αθλητικά περιοδικά. Σας θυμίζουμε τα highlights της διετούς πορείας μας από την δημιουργία αυτού του περιοδικού ως και σήμερα. Κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε συντροφιά.

ΘΕΜΑΤΑ:Q+A: Γνωρίστε καλύτερα τον Γκόικο Τσίμιροτ , ο οποίος απαντά σε 21 προσωπικές ερωτήσεις

Off The Pitch: Ο Λέο Μάτος μας ξεναγεί στο δικό του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Fact File: 11 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Δημήτρη Πέλκα.

Life Story: Η δύσκολη και γεμάτη εμπόδια διαδρομή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Next Generation: Σας συστήνουμε τον Λευτέρη Λύρατζη.

Academy: Ο απολογισμός του 2017 για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

History Lessons: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μοιράζεται τις εμπειρίες του από τον Δικέφαλο.

Το δέκατο τεύχος του Toumba Magazine είναι διαθέσιμο από σήμερα για προπαραγγελία μέσω του store.paokfc.grμε δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα και σας προσφέρει δώρο έκπτωση 20% για τα γιορτινά σας ψώνια από το PAOK FC Official Store και το store.paokfc.gr".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ