ΠΑΟΚ

Τόσο κοντά και τόσο μακριά με Οτσόα

Mexico goalkeeper Guillermo Ochoa spreads his arms during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Mexico and Costa Rica at Azteca Stadium in Mexico City, Friday, March 24, 2017. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Mexico goalkeeper Guillermo Ochoa spreads his arms during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Mexico and Costa Rica at Azteca Stadium in Mexico City, Friday, March 24, 2017. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει την τελευταία και καταλυτική συνάντηση με τον 32χρονο γκολκίπερ Γκιγέρμο Οτσόα τη Δευτέρα. Ισπανοί για τον Ροντρίγκο Ρέι.

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει στον Γκιγιέρμο Οτσόα πως εκείνος αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή του για την θέση κάτω από τα δοκάρια και ο Μεξικανός κίπερ έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών του.

Ο τρόπος με τον οποίο έχουν κυλήσει ως τώρα οι συζητήσεις δείχνουν πως για να επιτευχθεί συμφωνία χρειάζεται ένα βήμα "καλής θέλησης" από κάθε πλευρά και αυτό θα αναζητηθεί στο επόμενο ραντεβού, που θα είναι και το τελευταίο, καθώς στο πλέον πρόσφατο διαφάνηκε πως οι δυο πλευρές είναι... "κοντά και μακριά".

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ροντρίγκο Ρέι, ο 26χρονος Αργεντινός γκολκίπερ που είναι η αμέσως επόμενη επιλογή του ΠΑΟΚ, εξετάζει πρόταση από ισπανικό σύλλογο.

Photo credits: AP Photo/Rebecca Blackwell

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ