ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τόσκα: "Όλα εξαρτώνται από εμάς"

Τόσκα: "Όλα εξαρτώνται από εμάς"
EUROKINISSI

"Θα πάρουμε το πρωτάθλημα αν συνεχίσουμε έτσι" τόνισε μιλώντας στη "ΝΟVΑ" ο Αλίν Τόσκα ο οποίος στάθηκε και στη σημασία του αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Αλίν Τόσκα μιλά με μεγάλο σεβασμό για τον Βιεϊρίνια, ωστόσο όλα δείχνουν ότι το Σάββατο θα κληθεί και πάλι να καλύψει το κενό του στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικέφαλου.

Ο Ρουμάνος αμυντικός στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό για τον αγώνα με την Ξάνθη, ξεκαθάρισε πως όπως και στους προηγούμενους η ομάδα του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη για να πάρει τη νίκη.

Για την επιστροφή του από την Εθνική Ρουμανίας και την κατάστασή του:
«Είμαι πολύ καλά και σωματικά και ψυχολογικά. Ανυπομονώ να παίξω και θεωρώ πως είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Για τις σκέψεις όσο απουσίαζε από την ομάδα:
«Όταν πάω στην Εθνική Ομάδα είμαι πάντα χαρούμενος και θεωρώ μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι για την χώρα σου. Πλέον όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν και τώρα έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας. Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε. Όταν είμαι στα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας επικεντρώνομαι εκεί. Σίγουρα σκεφτόμουν τους συμπαίκτες μου όσο έλειπα και παρακολούθησα μέσω internet το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Εργοτέλη, καθώς και τα νέα της ομάδας».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη:
«Ο προπονητής μας έδειξε μερικά βίντεο σχετικά με την Ξάνθη και μας εξήγησε μερικά τακτικά θέματα. Γνωρίζουμε πολλά από τα ιδιαίτερα στοιχεία της ομάδας και περιμένω τον αγώνα».

Για τους διαδοχικούς αγώνες που συμμετείχε:
«Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος που επέστρεψε ο Βιεϊρίνια . Μαζί με τον Μαουρίσιο είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς και τους χρειαζόμαστε. Πάντα αισθάνομαι καλά όπως παίζω, όπως και κάθε παίκτης. Δεν μπορώ να σχολιάσω τις δικές μου εμφανίσεις. Αυτό θα το κρίνεται εσείς».

Για τον Βιεϊρίνια και την άποψή του για τον αρχηγό:
«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και κάνε εξαιρετικές εμφανίσεις. Έχει εμπειρία, όπως και πολλοί άλλοι παίκτες μας, γεγονός που είναι πολύ θετικό για την ομάδα μας. Κάνει την δουλειά όλων πιο εύκολη».

Για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν την ομάδα σε επιτυχίες:
«Πρέπει να διατηρήσουμε την νοοτροπία μας και να παίξουμε καλά μέσα στο γήπεδο. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Ξάνθης που είναι το επόμενο και πάμε για την νίκη σε κάθε αναμέτρηση».

Για τον πιο θεωρεί βασικό διεκδικητή του πρωταθλήματος:
«Κατά τη γνώμη μου σημασία έχει το τι κάνει η ομάδα μας. Αν συνεχίσουμε έτσι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Σεβόμαστε τις άλλες ομάδες, όπως τον Ατρόμητο, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που είναι καλές ομάδες, αλλά αν κάνουμε αυτό που πρέπει θα είμαστε οι καλύτεροι. Όλα εξαρτώνται από εμάς».

Για το αν σκέφτεται το παιχνίδι κόντρα στη Τσέλσι:
«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά αυτή τη στιγμή μας απασχολεί μόνο η Ξάνθη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ