ΠΑΟΚ

Τόσκα: "Είναι λογικό να είναι απαιτητικός ο Σαββίδης"

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Αλίν Τόσκα, σε συνέντευξη του στη Ρουμάνια αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Αλίν Τόσκα μιλώντας στην gazeta sporturilor αναφέρθηκε στις συνθήκες που βιώνει στον ΠΑΟΚ, υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του Ραζβάν Λουτσέσκου και την εμμονή που επικρατεί στην ομάδα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε για τον ΠΑΟΚ:

Για το μέλλον του: "Αισθάνομαι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ και θα δούμε τι τελικά θα γίνει το καλοκαίρι. Οι Έλληνες έχουν τη δυνατότητα να εξαγοράσουν τα δικαιώματα μου. Υπάρχει χρόνος για να συζητήσουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος".

Για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη: "Είναι πολύ όμορφη πόλη. Είμαι τυχερός γιατί ζω σε όμορφες πόλεις. Ήμουν στη Σεβίλλη και τώρα ζω στη Θεσσαλονίκη μια πόλη που σου δίνει τη δυνατότητα για ωραία πράγματα. Η Ελλάδα είναι ένα μέρος «κοντά στον παράδεισο, οι άνθρωποι είναι ωραίοι και το ποδόσφαιρο είναι για αυτούς θρησκεία".

Για την πίεση από τον κόσμο: "Οι οπαδοί εδώ είναι οι πιο φανατικοί από όσους έχω ζήσει στα γήπεδα. Και στην Μπέτις ο κόσμος είναι θερμός αλλά τώρα αγωνίζομαι στους θερμούς οπαδούς. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για μένα και για κάθε ποδοσφαιριστή από το να αγωνίζεσαι μπροστά σε οπαδούς που αποτελούν φαινόμενο. Όταν τραγουδούν σου δίνουν φτερά και το συναίσθημα δεν περιγράφεται με τίποτα άλλο στον κόσμο".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Είναι φυσιολογικό να είναι απαιτητικός. Προσωπικά εμένα δεν με ενοχλεί. Πάντα κοιτώ τα θετικά, μαθαίνω και προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου στην ίδια θέση. Είναι σωστός και οι ποδοσφαιριστές τον καταλαβαίνουν".

Για τη δήλωση του Λουτσέσκου ότι τον σταματούν στο δρόμο και του ζητούν το πρωτάθλημα: "Είναι καλή η πίεση όταν παλεύεις για το πρωτάθλημα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να ζει τέτοιες καταστάσεις, έστω και αν είναι δύσκολες. Σε κάνει ωστόσο να δουλεύεις για να δυναμώνεις ακόμη περισσότερο καθημερινά. Η πίεση με βοηθά και με κάνει νιώθω καλά. Εύχομαι σε όλη μου την καριέρα να αγωνίζομαι σε ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο. Η πίεση με κάνει να νιώθω ζωντανός. Δεν θα το αντάλλασσα με κάτι άλλο στο ποδόσφαιρο"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ