ΠΑΟΚ

Το χειροκρότημα στους θριαμβευτές

Το χειροκρότημα στους θριαμβευτές
Κάτσε INTIME SPORTS

Το μπράβο του κόσμου του ΠΑΟΚ στους παίκτες της ομάδας, μετά το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και το μήνυμα του Αθανασιάδη.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι χθες από την Τούμπα. Δεν ήταν μόνο η νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά η γενικότερη εμφάνιση των "ασπρόμαυρων" και το καλό ποδόσφαιρο που απέδωσαν, που σκόρπισαν ενθουσιασμό στις κερκίδες.

Η καλύτερη επιβράβευση για τους παίκτες ήρθε με το σφύριγμα της λήξης από τον Σιδηρόπουλο, όταν η Τούμπα σηκώθηκε στο πόδι και χειροκρότησε τους θριαμβευτές

Τα παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικά

Μήνυμα με νόημα του Κλάους

Ο χρυσός σκόρερ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Στέφανος Αθανασιάδης, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο instragram ένα μήνυμα με το οποίο, ουσιαστικά, δίνει το σύνθημα για την συνέχεια. "Μια μάχη τελειωσε...ο πόλεμος συνεχίζεται!!!!", έγραψε συγκεκριμένα ο Κλάους, συνοδεύοντας το σχόλιό του με την φωτογραφία από τον πανηγυρισμό του μπροστά από την Θύρα 4, μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ενωση.

Το χειροκρότημα στους θριαμβευτές

Από Δευτέρα τα εισιτήρια για Ντόρτμουντ

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδες θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου οι κάρτες του μεγάλου αγώνα με την Μπορούσια. Πιο συγκεκριμένα, από την Δευτέρα (28/9) το πρωί οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να πηγαίνουν στα σημεία πώλησης και να προμηθεύονται τα μαγικά χαρτάκια, τα οποία αναμένεται να εξαφανιστούν σε χρόνο dt. Η δίψα των οπαδών του Δικεφάλου για την αναμέτρηση είναι τόσο μεγάλη, που σήμερα (24/9) περίπου 50 άτομα βρέθηκαν στα εκδοτήρια, αφού είχαν ακούσει από κάποια ΜΜΕ την λανθασμένη πληροφορία ότι ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ