ΠΑΟΚ

Το τρικ της Ρεν με Πρίγιοβιτς

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ διέψευσε τα περί συμφωνίας Ρεν - Πρίγιοβιτς, όμως στη Γαλλία δίνουν λεπτομέρειες για το προτεινόμενο συμβόλαιο στον Σέρβο διεθνή επιθετικό.

Ο ΠΑΟΚ από την Τρίτη διέψευσε ότι υπάρχει συμφωνία της Ρεν με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο δημοσιεύματα από τη Γαλλία επιμένουν ότι ο Σέρβος έχει συζητήσει με τον σύλλογο της Βρετάνης και μάλιστα δίνουν και λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "sportune.fr" υποστηρίζει ότι η Ρεν θα δώσει στον Πρίγιοβιτς τα ίδια χρήματα που παίρνει στον ΠΑΟΚ (60.000 ευρώ τον μήνα). Για να μην έχει όμως αντιδράσεις στα αποδυτήρια της καθώς αυτό το συμβόλαιο φτάνει αυτά των ακριβοπληρωμένων, του προσφέρει μικρότερες πάγιες απολαβές και την διαφορά σε μπόνους επίτευξης στόχων. Τονίζεται, όμως, ότι πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ