ΠΑΟΚ

Το τιμ του Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ

Το τιμ του Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ
MIROSLAV TODOROVIC EMAIL:[email protected]; TEL:+381652242111

Ποιοι θα είναι πιθανότατα οι συνεργάτες του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ και ποια είναι η πρώτη απόφαση στη νέα εποχή.

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς ταξίδεψε για την Σερβία μετά την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη στις 20 Ιουνίου. Πριν αποχωρήσει από την Τούμπα, συμφώνησε με τον Λούμπος Μίχελ στην πλήρη συνθεση του τεχνικού τιμ και πάρθηκε η πρώτη απόφαση ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Όπως αποκάλυψε το Sport24.gr, ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ θα φέρει μαζί του τρεις συνεργάτες. Στη Σερβία γράφουν για τον Λιούμπισα Ράνκοβιτς (έχει δουλέψει και στην Ντιναμό ΜΙνσκ) ως βοηθό και τον Μπάνε Μίκοβιτς ως γυμναστή, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στο Sport24.gr o ρεπόρτερ της Παρτιζάν, Αλεκσάνταρ Γιόκσιτς, είναι πολύ πιθανό στο πλευρό του Στανόγεβιτς να βρίσκεται και ο Σλόμπονταν Κούλιανιτς (δίπλα του στην φωτογραφία) που τον έχει ακολουθήσει στις ομάδες που δούλεψε.

Επιπλέον, θα έχει και έναν Έλληνα βοηθό (όπως πέρυσι ο Ίβιτς είχε τον Γιάννη Θωμαΐδη) για βοηθήσει στην προσαρμογή του και την καλύτερη συνεργασία και επικοινωνία με τους Έλληνες παίκτες.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 22/06 ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ-ΡΕΖΕΡΒΕΣ

Σε ό,τι αφορά στην πρώτη απόφαση που πάρθηκε, ο Στανόγεβιτς και οι συνεργάτες του θα υποδεχθούν στις 22 Ιουνίου (νωρίτερα από την υπόλοιπη ομάδα που θα αρχίσει μετά από λίγες μέρες τις προπονήσεις της) στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας παίκτες που ήταν δανεικοί (π.χ. Ζάιρο) και άλλους που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής για να τους αξιολογήσουν και στη συνέχεια να κάνουν τις εισηγήσεις τους για το μέλλον τους στην ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ