ΠΑΟΚ

Το θέμα Σαχπατζίδη και οι τέσσερις αποφάσεις

Το θέμα Σαχπατζίδη και οι τέσσερις αποφάσεις
INTIME SPORTS

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου συνέπεσε με την είδηση της σύλληψης του βασικού μετόχου της ομάδας και ως εκ τούτου απασχόλησε τα μέλη του Δ.Σ. Ποιες οι τέσσερις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Η συνεδρίαση του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνέπεσε με την είδηση για τη σύλληψη του Γιώργου Σαχπατζίδη από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Όπως ήταν λογικό, οι δύο γιοι του Κατερινιώτη επιχειρηματία και μέλη της διοίκησης, Δημήτρης και Γιώργος, απουσίαζαν από το συμβούλιο, αφού η είδηση προκάλεσε αναστάτωση στην οικογένεια Σαχπατζίδη και παράλληλα στεναχώρια, σε ανθρώπινο επίπεδο, μέσα στο συμβούλιο, αφού ο Γιώργος Σαχπατζίδης αποδεδειγμένα έχει βοηθήσει οικονομικά τον ΠΑΟΚ και είναι κοντά στη διοίκηση.

Ωστόσο, η υπόθεσή του δεν συνδέεται με τη σχέση που έχει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία κατέχει ένα σημαντικό ποσοστό μετοχών, με έγκριση μάλιστα της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού.

Σε ό,τι αφορά στα θέματα που συζητήθηκαν, πάρθηκαν τέσσερις σημαντικές αποφάσεις:

-Με δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετά ανοιχτά θέματα για την ΠΑΕ το επόμενο δίμηνο, να ζητηθεί παράταση της θητείας της διοίκησης, μέσω Ερασιτέχνη, από το Πρωτοδικείο

-Να κλείσει η Τούμπα ΕΠΕ, στην οποία ανήκε η μπουτίκ και να ανοίξει άλλη εταιρία που αναλάβει το εμπορικό κομμάτι

-Να προκηρυχθεί νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όπως ορίζει ο νόμος, αφού έχει παρέλθει το χρονικό όριο για την προηγούμενη. Μέσα στις επόμενες τρεις-τέσσερις εβδομάδες αναμένεται να διεξαχθεί γενική συνέλευση για να παρθεί απόφαση για την Α.Μ.Κ.

-Επικυρώθηκε η διετής συμφωνία με την UMBRO για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές στα συμβόλαια

Έγινε ακόμη συζήτηση για τα μίνι διαρκείας στους αγώνες των πλέι οφ και υπάρχει σκέψη για μικρή μείωση σε σχέση με πέρσι που οι τιμές ξεκινούσαν από τα 25 ευρώ στα πέταλα και έφθαναν στα 50 στις θύρες 1,2 και 3.

Ακόμη, ενημέρωση δόθηκε για επιμέρους ζητήματα όπως η πρόσληψη του οικονομικού διευθυντή και η καταβολή της πρώτης δόσης στην Πόρτο για την οφειλή της μεταγραφής Βιεϊρίνια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ