ΠΑΟΚ

Το ταξίδι του Μίχελ κρύβει συμφωνία

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούμπος Μίχελ ταξιδεύει την Παρασκευή (25/5) στη Γαλλία και όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επιστροφή θα έχει αποσπάσει και το "οκ" για ένα νέο πρόσωπο στην ομάδα.

Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι θα βρεθεί σήμερα ο Λούμπος Μίχελ. Εκεί θα έχει σημαντικές επαφές από τις οποίες είναι πιθανό να προκύψει συμφωνία με πρόσωπο που θα ενισχύσει τη νέα σεζόν τον ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις του θα αφορούν συγκεκριμένους παίκτες για τη θέση του τερματοφύλακα και του μεσοεπιθετικού που έχει συμφωνήσει με τον Ίβιτς ότι χρειάζονται για την ενίσχυση της ομάδας τη νέα σεζόν.

Δεν αποκλείεται, όμως, να υπάρχει και προγραμματισμένο ραντεβού με τον άνθρωπο που προορίζεται να αναλάβει το ποστό του διευθυντή των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, καθώς είναι ειλημμένη απόφαση του Σαββίδη να ενισχυθούν τα τμήματα υποδομής με τεχνοκράτη που θα βοηθήσει να βγουν ταλέντα πρώτης γραμμής έτοιμα για την πρώτη ομάδα.

Λόγω και του ενδιαφέροντος τον Ιανουάριο, έχει αναπτυχθεί φημολογία και για την περίπτωση του Σεΐχ Εντόι της Ανζέ, ωστόσο, στη λίστα για κεντρικό μέσο υπάρχουν πιο ψηλά και άλλες επιλογές.Το βέβαιο είναι ότι, με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Λούμπος Μίχελ θα φέρει μαζί του συμφωνία και στα γραφεία της Τούμπας θα μετράνε αντίστροφα για ανακοινώσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ