Το ταξίδι φαντάρου μέσα από τα κατεχόμενα για να δει τον ΠΑΟΚ στον τελικό!

Ένας 19χρονος φαντάρος οπαδός του ΠΑΟΚ πήρε άδεια από στρατόπεδο της Κύπρου και αποφάσισε και να ταξιδέψει μέσα από τα κατεχόμενα για την Ελλάδα προκειμένου να δει τον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά στον τελικό Κυπέλλου!

Επέστρεψε στο σπίτι του στη Λεμεσό ο 19χρονος εθνοφρουρός, ο οποίος, ενώ βρισκόταν σε άδεια από τη μονάδα του, είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Παρασκευή.

Ο 19χρονος ανέφερε στην Αστυνομία ότι ήθελε να παρακολουθήσει τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και χρησιμοποίησε το αεροδρόμιο στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, επειδή δεν μπορούσε να αναχωρήσει από τα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς, σχετική άδεια εξωτερικού από το στρατό.

Μέσω Κωνσταντινούπολης μετέβη αεροπορικώς στην Αθήνα και από εκεί οδικώς στο Βόλο. Μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, πήγε στη Θεσσαλονίκη, από όπου επέστρεψε στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς του, γιατί το κινητό του τηλέφωνο είχε χαλάσει.

Η υπόθεση του εθνοφρουρού, ο οποίος είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, θα έχει συνέχεια, καθώς θα πρέπει να λογοδοτήσει στην Εθνική Φρουρά.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Photo Κουίζ: Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24