ΠΑΟΚ

Το σχέδιο Σαββίδη για την Θέρμη

Το σχέδιο Σαββίδη για την Θέρμη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Ιβάν Σαββίδης δεν έχει εγκαταλείψει το πλάνο του για ανέγερση νέου αθλητικού κέντρου. Διαβάστε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το γεγονός ότι στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας βελτιωτικές εργασίες, οδήγησε πολλούς στη σκέψη ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει βγάλει από το μυαλό του την ανέγερση νέου αθλητικού κέντρου στη Θέρμη. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει, για το έργο που, θυμίζουμε, συνδυάζεται και με την κατασκευή λουτροθεραπευτηρίων.

Η επένδυση στα ιαματικά νερά της περιοχής του δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, σοβαρές πιθανότητες να προωθήσει την ένταξη, συνολικά του έργου, σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Όπως όλοι γνωρίζουν, με τις εκλογές και όλα όσα συνέβησαν σε πολιτικό επίπεδο τους τελευταίους μήνες, τα περισσότερα προγράμματα ΕΣΠΑ "πάγωσαν".

Γι’ αυτό και είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ που οι εκλογές τελείωσαν και πλέον μπορούν κάποια θέματα να "τρέξουν". Το αν τελικά πετύχει ο Σαββίδης να εντάξει την επένδυση στο ΕΣΠΑ, αυτό θα επιταχύνει τις διαδικασίες.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Σαββίδης θα μίσθωνε έκταση 203 στρεμμάτων για 40 χρόνια με ετήσιο μίσθωμα 100.000 ευρώ και υποχρέωση άμεσης καταβολής 800.000 ευρώ που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή κολυμβητηρίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ