ΠΑΟΚ

Το σχέδιο για να αποκτήσει τον Λαΐφη

Το σχέδιο για να αποκτήσει τον Λαΐφη
Κωνσταντίνος Λαΐφης

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης βρίσκεται ψηλά στη λίστα του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει κάνει ήδη τις πρώτες του κινήσεις για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Φρανκ Αρνεσεν είχε αποκαλύψει στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από μερικές μέρες ότι έχει ήδη ξεκινήσει η προεργασία για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ενας από τους στόχους είναι ο 22χρονος πολυθεσίτης διεθνής Κύπριος, Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος στην καριέρα του έχει παίξει από επιθετικός μέχρι στόπερ!

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει κάνει, μάλιστα, διπλό ταξίδι στην Κύπρο για να συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή της Ανόρθωσης, Σταν Φαλξ, και να προχωρήσει την υπόθεση απόκτησης του Κύπριου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ και ως στόπερ και αυτό είναι εξαιρετικό προσόν για το 3-5-2 του Τούντορ. Το γεγονός, εξάλλου, ότι ο Αρνεσεν γνωρίζει καλά από την κοινή τους παρουσία στην Αιντχόβεν τον Φαλξ-μάλιστα εχουν κοινό ατζέντη με τον οποίο συνεργάζονται, τον Βλάντο Λέμιτς-διευκολύνει το έργο του.

Ο παίκτης δεν έχει-ακόμη τουλάχιστον-επίσημη ενημέρωση από την ομάδα του για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, άνθρωποι του συλλόγου έχουν μιλήσει με τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του για το ότι υπάρχουν ομάδες, εκτός Κύπρου, που τον θέλουν στο δυναμικό τους και ρωτήθηκαν για το ύψος των απολαβών που θα ικανοποιούσε τον 22χρονο στόπερ.
Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κύπρο αναφέρουν ότι με ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει τον Λαΐφη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, τέλος ότι ΠΑΟΚ και Ανόρθωση (μέσω των άριστων σχέσεων Άρνεσεν-Φαλξ) έχουν ανοίξει συνεργασία με τον δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη. Ο νεαρός επιθετικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαπραγματευτικό ατού (ίσως με επέκταση του δανεισμού του και του χρόνου αν παίρνει συμμετοχές) για να έρθει ο Λαΐφης στην Τούμπα.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι και από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Κώστα Ηλία (βετεράνος ποδοσφαιριστής που πέρασε για λίγο καιρό και από την Ξάνθη) δηλώνεται η διάθεση να φύγει από την Κύπρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ