ΠΑΟΚ

Το στόρι πίσω απ' την επιστροφή του Μακ στον ΠΑΟΚ

Το στόρι πίσω απ' την επιστροφή του Μακ στον ΠΑΟΚ

Διαβάστε πώς κατάφερε ο ΠΑΟΚ να φέρει πίσω στην Τούμπα τον Ρόμπερτ Μακ. Η πίεση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού και ο καταλυτικός ρόλος του Ιβάν Σαββίδη.

Η επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ πέρασε από πολλά εμπόδια μέχρι να ολοκληρωθεί. Το ότι μεσολάβησαν τέσσερις ημέρες από την ανακοίνωση του δανεισμού του παίκτη που εξέδωσε η Ζενίτ μέχρι την ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ μόνο τυχαίο δεν ήταν καθώς για να επιτευχθεί η συγκεκριμένη συμφωνία ο Μακ… πάτησε πόδι, και ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε τα "δυνατά" του.

ΧΟΡΣΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ

Πριν από σχεδόν 1,5 μήνα άρχισε να διαφαίνεται πως τα… ψωμιά του Μακ στην Ζενίτ είναι λίγα. Ο χρόνος του Σλοβάκου επιθετικού είχε μειωθεί από τα μέσα της περασμένης σεζόν, και θα έπεφτε περισσότερο στην εποχή Μαντσίνι. Η σύζυγός του άρχισε να τον πιέζει για επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και ο Σλοβάκος ξεκίνησε τις πρώτες επαφές.

Η Ζενίτ είχε στα χέρια τις προτάσεις για τον Μακ, όπως αυτή της Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία ήταν διατεθειμένη να καλύψει το 100% του ποσού του συμβολαίου του παίκτη. Ο Μακ όμως, εμμέσως πλην σαφώς, έθεσε βέτο, τονίζοντας πως η επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Τότε, ανέλαβε ρόλο ο Ιβάν Σαββίδης, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναλαμβάνει προσωπικά τις συζητήσεις με τους επικεφαλής της Ρωσικής ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως ΠΑΟΚ και Ζενίτ έδωσαν τα χέρια, με τον Δικέφαλο του βορρά να πληρώνει 600.000 από τα 1.200.000 ευρώ έχει λαμβάνειν ο Μακ για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με τους ασπρόμαυρους, η ρήτρα αγοράς του Μακ ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ.

Photo Credits: paokfc.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ