ΠΑΟΚ

"Το σκέφτεται ακόμη ο Σάκχοβ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι συμπατριώτες του Εβγέν Σάκχοβ κρατούν ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τούμπα. Ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής περιμένει ακόμη προτάσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ουκρανία ο Εβγέν Σάκχοβ δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη την ιδέα να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, από την στιγμή που ακόμη δεν έχει στα χέρια του καλύτερη προσφορά από αυτή που του έχει καταθέσει ο Δικέφαλος.

Ο Σάκχοβ εξετάζει τις επιλογές του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας γνωρίζοντας, αφού έχει ενημερωθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ότι η πρόταση την οποία απέρριψε πριν από λίγες ημέρες παραμένει ενεργή. Ωστόσο, δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση περιμένοντας να δει ποιες θα είναι οι υπόλοιπες προοπτικές του.

Ο πατέρας του, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που λειτουργεί ως ένα βαθμό ως εκπρόσωπος του δεν έχει κρύψει ότι θέλει να το δει να αγωνίζεται σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, με προτίμηση την Ιταλία. Για την ώρα πάντως, δεν έχει προκύψει κάποιο ενδιαφέρον από το Καμπιονάτο που να είναι ουσιαστικό.

Το θέμα είναι πόσο χρόνο θα του διαθέσει ο ΠΑΟΚ, που δεδομένα κοιτά ήδη άλλες περιπτώσεις προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή. Αυτό θα εξαρτηθεί και από το Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει εισηγηθεί την παραμονή του στην Τούμπα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ