ΠΑΟΚ

Το ραντεβού και η τελική απόφαση του Οτσόα

Mexico goalkeeper Guillermo Ochoa celebrates his side's first goal during the Confederations Cup, third place soccer match between Portugal and Mexico, at the Moscow Spartak Stadium, Sunday, July 2, 2017. (AP Photo/Denis Tyrin)
Mexico goalkeeper Guillermo Ochoa celebrates his side's first goal during the Confederations Cup, third place soccer match between Portugal and Mexico, at the Moscow Spartak Stadium, Sunday, July 2, 2017. (AP Photo/Denis Tyrin) AP

Στη Γαλλία θεωρούν βέβαιο ότι ο Γκιγιέρμο Οτσόα θα αρνηθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ γιατί περιμένει το κάλεσμα της Μαρσέιγ, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στη συνάντηση που θα έχει ο Μαξικανός με τον ατζέντη του το απόγευμα στην Ισπανία.

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα βρίσκεται στην Ισπανία, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με το Μεξικό στο Confederations Cup που διεξήχθη στη Ρωσία.

Τα μέσα ενημέρωσης στη Γαλλια θεωρούν δεδομένο ότι θα απορρίψει την "πολύ μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ", γιατί περιμένει την Μαρσέιγ. Θα δικαιωθούν; Θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες.

Ο Λούμπος Μίχελ έχει ειδοποιηθεί από τον ατζέντη του παίκτη, Χόρχε Μπερλάνγκα να περιμένει μέσα στο απόγευμα την τελική απάντησή του πελάτη του.

Οτσόα και Μπερλάνγκα είχαν προγραμματίσει συνάντηση για το απόγευμα της Τρίτης (4/2) για να αναλύσουν όλα τα δεδομένα και να πάρουν την τελική απόφασή τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτή την εναλλακτική του Γκιγιέρμο Ρέι, για τον οποίο έχει ουσιαστικά κάνει την προεργασία και και με τον ίδιο και με τη Γοδόι Κρουζ και απομένει η κατάθεση έγγραφης προσφοράς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ