ΠΑΟΚ

Το πρώτο 24ωρο του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM)
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να κάνει όσα μπορεί το συντομότερο δυνατόν. Το πρώτο 24ωρο του Ρουμάνου τεχνικού στον ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας δρόμου του Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να βάλει τα πάντα σε μια σειρά, στη δική του σειρά, έχει ξεκινήσει από το πρώτο δευτερόλεπτο ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αντιληφθεί πως τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά αν σκεφτεί κανείς πως την ερχόμενη Πέμπτη (17/8) ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη πρώτη από τις δυο μάχες με φόντο τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όταν και θα υποδεχθεί την Έστερσουντ.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο 48χρονος τεχνικός μίλησε στους παίκτες πριν από την έναρξη της προπόνησης, ενώ οι... ομιλίες συνεχίστηκαν εντός γηπέδου, καθώς στο τακτικό κομμάτι, ο Λουτσέσκου χρειάστηκε να πει αρκετά πράγματα για όλα όσα θέλει να αρχίσει να βλέπει από τους παίκτες.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ξεκίνησε τον κύκλο των προσωπικών τετ-α-τετ, από το οποίο πέρασαν όλοι οι παίκτες, με σειρά θέσεις εντός γηπέδου, από τους τερματοφύλακες μέχρι και τους επιθετικούς.

Ο Λουτσέσκου αντιλήφθηκε το κλίμα που του μεταφέρθηκε πως έχει δημιουργηθεί εντός της ομάδας, και ξεκίνησε την προσπάθεια αντιστροφής, αντιλαμβανόμενος ότι σε αυτό το τομέα θα πρέπει να ξεκινήσει τις διαπροσωπικές σχέσεις με τους παίκτες.

Στην προσπάθειά του να γίνει σαφής, ο Ρουμάνος τεχνικός γνωστοποίησε τους δικούς του κανόνες συμπεριφοράς στο προπονητικό κέντρο.

Η απενεργοποίηση των κινητών από την ώρα προσέλευσης μέχρι και την ώρα αποχώρησης από αυτό και η ησυχία την ώρα της προπόνησης είναι δυο από τις πιο “χτυπητές” αλλαγές σε σχέση με την (σύντομη) εποχή Στανόγεβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ