ΠΑΟΚ

Το pregame του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Σλόβαν με την αυριανή (21/08) προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 21:00 στην Μπρατισλάβα.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί αύριο (21/08) για τη Σλοβακία και θα επιστρέψει στη βάση του το απόγευμα της Παρασκευής για να προπονηθεί στην Μπρατισλάβα την επομένη του αγώνα με την Σλόβαν.

"O ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας και να εξασφαλίσει μία θέση στους ομίλους του Europa League. Η αποστολή ξεκινάει το βράδυ της Πέμπτης (22.08) στη Σλοβακία. Το paokfc.gr έχει το πρόγραμμα της παραμονής του αγώνα.

O ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο Tehelne pole την Τετάρτη (21.08) στις 21:00, ενώ νωρίτερα στις 20:00 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου.

Οι γηπεδούχοι έχουν προγραμματίσει την προπόνησή τους για τις 19:00 και μισή ώρα νωρίτερα την συνέντευξη Τύπου του Γιαν Κόζακ και ενός ποδοσφαιριστή.

Η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (23.08), αφού πρώτα προπονηθεί στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ