Το νησί που "ζαχάρωναν" οι Beatles θέλει να αγοράσει ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε πως ο Ιβάν Σαββίδης ενδιαφέρεται για την αγορά ενός νησιού απέναντι από το λιμάνι της Σκιάθου! Διαβάστε πληροφορίες για το νησί και πώς εμπλέκονται οι Beatles με αυτό, μέσω ενός τοπικού μύθου από τα 60s.

Συνέντευξη παραχώρησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος στον "FAIR PLAY FM 96,1" αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται ν' αγοράσει ένα νησί που βρίσκεται απέναντι από την Σκιάθο.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς ο Μπέος για το αν ο Σαββίδης ενδιαφέρεται να κάνει επενδύσεις στην περιοχή του Βόλου, απάντησε: "Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, υπάρχει ενδιαφέρον για ένα ιδιωτικό νησί, το οποίο βρίσκεται κοντά στη Σκιάθο και είναι καταπληκτικό, με την πρασινάδα να φτάνει μέχρι τη θάλασσα, έχει μάλιστα και υδραγωγείο στην κορυφή ενός μικρού βουνού,

Απίθανο μέρος. Γιατί να πάει ο Ρομπολόβλιεφ στον Σκορπιό και να μην έρθει και ο Σαββίδης δίπλα από τη Σκιάθο; Εμένα μεγάλη μου χαρά θα είναι να επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης στην πόλη μου για να δημιουργήσει ένα πολύ καλό μέλλον για τους πολίτες του Βόλου."

Το νησί στο οποίο αναφέρεται ο Αχιλλέας Μπέος και φέρεται να έχει μαγέψει με την ομορφιά του τον Σαββίδη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η Τσουγκριά που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι της πανέμορφης Σκιάθου.

Μάλιστα, για την καταπράσινη νησίδα κυκλοφορεί κι ένας τοπικός μύθος που θέλει τους Beatles να είχαν ενδιαφερθεί για την αγορά του τη δεκαετία του '60! Κάτι, βέβαια, που δεν επιβεβαιώθηκε ούτε διαψεύστηκε στην πάροδο των χρόνων. Το θρυλικό συγκρότημα, πάντως, όντως είχε έρθει το καλοκαίρι του 1967 στην πατρίδα μας για να αγοράσει ένα νησί, με την Τσουγκριά να είναι μεταξύ των υποψηφίων.

Όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς, το νησί εμφανίζεται να ανήκει στη μονή Ευαγγελίστριας της Σκιάθου, καθώς και στις οικογένειες των επιχειρηματικών Επιφανειάδη και Φιξ. Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχουν γραφτεί αρκετά ρεπορτάζ σε τοπικά Μέσα που αναφέρουν ότι πολλοί επιχειρηματίες ενδιαφέρονται για την αγορά της. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, λοιπόν, να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της ωραίας ιστορίας κι αν ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ αποκτήσει και δικό του νησί...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ρεμούτσικο, η αυλή με τα πιο λαχταριστά παϊδάκια στα νότια

Μια ταβέρνα διαμάντι, δυο αδέλφια-ιδιοκτητές μάλαμα και κρεατικά βγαλμένα από τη χρυσή βίβλο του ψησίματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.