ΠΑΟΚ

Το… μπαλάκι στον Σαμπράνο απ' τον ΠΑΟΚ

Dortmund's Marco Reus, left, and Frankfurt's Carlos Zambrano from Peru challenge for the ball during the German first division Bundesliga soccer match between BvB Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Saturday, April 25, 2015. (AP Photo/Frank Augstein)
Dortmund's Marco Reus, left, and Frankfurt's Carlos Zambrano from Peru challenge for the ball during the German first division Bundesliga soccer match between BvB Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Saturday, April 25, 2015. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Οι δυσκολίες για τον Νο1 στόχο στην άμυνα, Κάρλος Σαμπράνο και οι περιπτώσεις Μπελούσκι, Πεϊμπερνέ και Ντουάρτε που… έπονται.

Η τοποθέτηση του Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς που αφορά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ δείχνει και το τρόπο σκέψεις των ασπρόμαυρων. "Με τον τερματοφύλακα και τον Μακ, είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, το τι θα δείξει η ομάδα στην πορεία, είμαστε εδώ και θα το συζητήσουμε. Για τώρα είμαστε καλυμμένοι", ανέφερε ο 43χρονος τεχνικός του Δικεφάλου του βορρά, κάτι που φανερώνει και το γιατί δεν υπάρχει βιασύνη στην υπόθεση κεντρικού αμυντικού.

Ο Νο1 στόχος είναι ο Κάρλος Σαμπράνο. Ο 28χρονος Περουβιανός όχι μόνο έχει συζητήσει αλλά έχει πει το "ναι" στην πρόταση που του έχει γίνει από τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να έχει γίνει "σύμμαχος" του Δικεφάλου του βορρά στις πιέσεις που ασκούν στη Ρουμπίν Καζάν προκειμένου η ρωσική ομάδα να ρίξει τις απαιτήσεις της. Δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να κάνει ακόμα και πρόταση για δανεισμό, όμως το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο.

Στη λίστα των κυπελλούχων Ελλάδος βρίσκονται αρκετοί κεντρικοί αμυντικοί όπως οι Πέπε Μπελούσκι (27 χρόνων, Ιταλός που ανήκει στην Λιντς και αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στην Έμπολι), Ματιέ Πεϊμπερνέ (27 χρόνων, Γάλλος που ανήκει στην Λοριάν από τον Ιανουάριο) και Ντομίνγκος Ντουάρτε (22 χρόνων, Πορτογάλος που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπελενένσες).

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ