ΠΑΟΚ

Το μνημόσυνο στα Τέμπη για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Το μνημόσυνο στα Τέμπη για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Οι ασπρόμαυροι κρατούν άσβεστη τη μνήμη των έξι φίλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου 1999 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα το μεσημέρι, το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι φίλους του ΠΑΟΚ που έφυγαν από τη ζωή τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου 1999, όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε στην Θεσσαλονίκη (από το ΟΑΚΑ όπου και είχαν βρεθεί για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό) συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο ύψος των Τεμπών.

"Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνέχισε παραπέρα", αναφέρει η επιγραφή που έχει τοποθετηθεί, με τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν “παρών” στο άκουσμα καθενός από τα ονόματα του Χαράλαμπου, του Δημήτρη, της Χριστίνας, του Αναστάσιου, του Γιώργου και του Κυριάκου.

Στο νέο χώρο στον οποίο μεταφέρθηκε το μνημείο (λόγω των έργων που έγιναν για τις σήραγγες) έδωσαν το παρών περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ, καθώς και σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα, αλλά και εκπρόσωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ και τμημάτων του συλλόγου.

Σε δήλωσή του, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, σημείωσε: "Αυτά τα παιδιά δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ. Είναι χρέος της Πολιτείας να δώσει στη σήραγγα που περνάει δίπλα από το μνημείο, το όνομα των παιδιών αυτών. Είναι μεγάλη μας επιθυμία και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ