ΠΑΟΚ

Το like στην ανάρτηση Τζαβέλλα για την Εθνική, η διαγραφή του για το σχόλιο

Το like στην ανάρτηση Τζαβέλλα για την Εθνική, η διαγραφή του για το σχόλιο

Ο Γιάννης Μυστακίδης εξήγησε πώς ακριβώς λειτούργησε στο θέμα του like στο σχόλιο του Τζαβέλλα, δήλωσε στεναχωρημένος για τη μη κλήση στην Εθνική και έβαλε στόχο το Κύπελλο και την πρωτιά στα πλέι οφ.

Το βραβείο του MVP του Φεβρουαρίου παρέλαβε ο Γιάννης Μυστακίδης και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο θέμα με το like στο σχόλιο του Γιώργου Τζαβέλλα-σπόντα στον Βλάνταν Ίβιτς, στο instagram. Μίλησε ακόμη για την Εθνική ομάδα και τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Για το βραβείο του MVP Φεβρουαρίου και ότι τα καταφέρνει ερχόμενος πολλές φορές από τον πάγκο: «Είναι η επιβεβαίωση των προσπαθειών μου, ευχαριστώ που ο κόσμος αναγνωρίζει αυτό που κάνω. Αν θα παίζω ή όχι βασικός είναι επιλογή του προπονητή. Όταν παίζω προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα».

Για το τι θα μετρήσει από εδώ και πέρα για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του: «Το σημαντικότερο είναι η ενότητα, στις δύσκολες στιγμές να είμαστε ενωμένοι. Έτσι θα πετύχουμε πολλά πράγματα. Καθημερινά δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό καλά, έχει καλά στοιχεία η ομάδα. Χρειάζεται πίστη και ανάλογη συγκέντρωση στον στόχο μας».

Για τη διαχείριση των social media από τους παίκτες του ΠΑΟΚ και ειδικότερα το χθεσινό like και μετά τη διαγραφή του στο σχόλιο του Τζαβέλλα: «Πριν κρίνουμε κάποιον, καλό είναι να γνωρίζουμε την αλήθεια. Σε ό,τι αφορά στο χθεσινό ήταν απλά λάικ σε φωτογραφία από το πανηγύρι της Εθνικής. Αμέσως μόλις είδα το σχόλιο, τι γράφει το διέγραψα».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο φινάλε της σεζόν: «Θέλουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου, να κάνουμε χαρούμενη την οικογένεια και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αφήνουμε τα προβλήματα μας στην άκρη, η ομάδα έχει δείξει ότι έχει προχωρήσει. Επίσης, η πρώτη θέση στα πλέι οφ είναι στόχος μας, για να πετύχουμε τη μεγαλύτερη επιδίωξη που είναι η συμμετοχή σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την Εθνική ομάδα και τη μη κλήση του: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευελπιστώ το καλοκαίρι να βρεθώ στα πλάνα του Σκίμπε και να συμμετέχω στην προσπάθεια στα προκριματικά του Μουντιάλ. Δεν μπορώ να πω ότι ενοχλήθηκα από τη μη κλήση τώρα, στεναχωρήθηκα. Πιστεύω πως το άξιζα, δουλεύω σκληρά μέσα από τον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα του ταίριαζε καλύτερα η θέση του δεύτερου επιθετικού: «Μ’ αρέσει να αγωνίζομαι. Το που το επιλέγει ο προπονητής, αυτή την ερώτηση να την κάνετε σε εκείνον. Εγώ ακολουθώ πιστά τις εντολές του προπονητή κι αν μου ζητήσει να παίξω και τερματοφύλακας θα το κάνω».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ