ΠΑΟΚ

Το ξεχωριστό ρεκόρ που κυνηγάει ο ΠΑΟΚ

Το ξεχωριστό ρεκόρ που κυνηγάει ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Διαβάστε για τον αριθμό βαθμών που θα συμπληρώσει ο ΠΑΟΚ από καταβολής Α' Εθνικής σε περίπτωση νίκης στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι νίκες, οι ισοπαλίες και οι ήττες που μετράει, όπως και η θέση που κατέχει σε σχέση με τους άλλους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τους 3.000 βαθμούς θα συμπληρώσει ο ΠΑΟΚ εφόσον καταφέρει να φύγει νικητής από το Περιστέρι στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο λόγος φυσικά για τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει ο Δικέφαλος από καταβολής της Α΄ Εθνικής και εν συνεχεία σε αγώνες της Super League. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν έτσι ένα επιπλέον κίνητρο, για να εκπληρώσουν αυτό τον στόχο-ρεκόρ.

Μέχρι στιγμής, ο ΠΑΟΚ μετράει 862 νίκες, 470 ισοπαλίες και 460 ήττες σε σύνολο 1792 αγώνων σε Α΄ Εθνική και Super League. Τα γκολ υπέρ του σε αυτά τα ματς είναι 2726 και τα γκολ που έχει δεχτεί 1783. Πριν αρχίσει το τρέχον πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ σε 56 αγωνιστικές περιόδους συνολικά στην πρώτη κατηγορία, είχε συγκεντρώσει 2990 βαθμούς. Φέτος στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχει κερδίσει 7 βαθμούς. Έτσι, εάν κερδίσει τον Ατρόμητο θα φτάσει τους 3.000.

Σε συνολική συγκομιδή ο ΠΑΟΚ είναι 4ος. Στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης είναι ο Ολυμπιακός με 3.701 βαθμούς μετά τη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεύτερος ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 3.566 πριν από την 5η αγωνιστική, ενώ τρίτη είναι η ΑΕΚ με 3.240 πριν από αυτή την αγωνιστική. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η Ένωση μετράει και δύο σεζόν λιγότερες στην πρώτη κατηγορία με τον υποβιβασμό της στη Γ’ Εθνική. Στην τέταρτη θέση είναι ο ΠΑΟΚ όπως προαναφέραμε και πέμπτος ο Άρης με 2.476, έχοντας λείψει για τρεις σεζόν από την Α΄ Εθνική, πέραν της φετινής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ