ΠΑΟΚ

To "ξεβράκωμα" του Κοεντράο στον Σάμαρη

To "ξεβράκωμα" του Κοεντράο στον Σάμαρη

Με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του Φάμπιο Κοεντράο στον ΠΑΟΚ, το Sport24.gr θυμίζει το περσινό περιστατικό του Πορτογάλου μπακ με τον "δικό" μας, Ανδρέα Σάμαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρίο Άβε με την Μπενφίκα. (VIDEO)

Θέμα ημερών ίσως και ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φάμπιο Κοεντράο στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος μπακ, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρίο Άβε, έχει έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες τον Δικέφαλο προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος μπακ, πέρα από το καθαρό αγωνιστικό κομμάτι, μας έχει προσφέρει και μία ξεκαρδιστική στιγμή κατά τη διάρκεια του περσινού αγώνα της Ρίο Άβε με την Μπενφίκα, με πρωταγωνιστή τον "δικό" μας, Ανδρέα Σάμαρη. Ύστερα από μία διεκδίκηση της μπάλας, ο Κοεντράο έπεσε στο έδαφος, ζητώντας φάουλ, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε σημασία, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Ο Σάμαρης ενοχλήθηκε από τον αντίπαλό του, ο οποίος ζήτησε βοήθεια προκειμένου να σηκωθεί, αλλά ο Έλληνας χαφ δεν... ψήθηκε, με αποτέλεσμα ο Κοεντράο να του κατεβάσει το σορτσάκι! Μάλιστα, στη συνέχεια, ο 31χρονος μπακ προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Σάμαρη, αλλά ο διεθνής μέσος του ζήτησε να φύγει από κοντά του.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με Κοεντράο ο Δικέφαλος
Φάμπιο Κοεντράο: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ