ΠΑΟΚ

Το κίνητρο του Λάζαρ να πάει... Βραζιλία

Το κίνητρο του Λάζαρ να πάει... Βραζιλία
Λάζαρ INTIME SPORTS

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας ανακοίνωσε τα ποσά που θα καρπωθούν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές εφόσον οδηγήσουν την Εθνική ομάδα της χώρας στο Μουντιάλ 2014

Σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας " gsp.ro" γίνεται αναφορά στα χρήματα που θα καρπωθούν οι διεθνείς Ρουμάνοι παίκτες, εφόσον, καταφέρουν να οδηγήσουν την Εθνική ομάδα της χώρας στο Μουντιάλ του 2014, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ανάμεσά τους, φυσικά, βρίσκεται και ο μέσος του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λάζαρ, στον οποίο ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτούρκα, υπολογίζει ιδιαίτερα.

"Τα χρήματα θα προέλθουν από τη FIFA. Θα μπορούσαν να φθάσουν τα 120.000 ευρώ ανά κεφάλι!", σημειώνεται αρχικά στο εν λόγω κείμενο και στην συνέχεια αναφέρεται: "Απομένουν 25 ημέρες μέχρι την έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 και η οικονομική στρατηγική που αφορά την πρόκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας εκπονήθηκε από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας".

Ακόμη γράφεται: "Εάν οι "τρικολόρ" φτάσουν στα τελικά της διοργάνωσης η ομοσπονδία θα δώσει στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο το ήμισυ του ποσού που θα εισπράξει από τη FIFA. Εως τώρα δεν έχουν ανακοινωθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία τα ακριβή ποσά που θα διανεμηθούν στους συμμετέχοντες, αλλά οι εκτιμήσεις λένε πως αν η Εθνική Ρουμανίας προκριθεί στο Μουντιάλ, τότε η ομοσπονδία θα λάβει τουλάχιστον 6 εκ. ευρώ. Ετσι, τα 3 εκ. θα πάνε σε παίκτες, προπονητές και ιατρικό προσωπικό, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε ο καθένας να εισπράξει 120.000 ευρώ. Επιπλέον, οι παίκτες θα μοιραστούν περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ, από χρήματα που θα προέλθουν από χορηγίες".

"Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μπόνους στην ιστορία της Εθνικής ομάδας", ανέφερε στέλεχος της Ομοσπονδίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ