ΠΑΟΚ

Το "καυτό" 48ωρο για Ροντρίγκες

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ποια είναι τα επόμενα κρίσιμα βήματα στην υπόθεση "πώληση Ροντρίγκες" που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο οποίο θέλει να δώσει συνέχεια στην βαθμολογική ανάκαμψή του, όμως η υπόθεση της ενδεχόμενης πώλησης του απόντα της αναμέτρησης, Γκάρι Ροντρίγκες είναι αυτή που κυριαρχεί στις συζητήσεις των οπαδών της ομάδας και αυτή που απασχολεί πιο έντονα τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του.

Όλοι, βέβαια, θέλουν νίκη και μόνο νίκη το απόγευμα, γιατί αν αυτό δεν συμβεί με απόντα τον Ροντρίγκες, το κλίμα δυσαρέσκειας γύρω και από την ΠΑΕ και από τον ποδοσφαιριστή θα γίνει πιο έντονο.

Οι κινήσεις στην υπόθεση Ροντρίγκες

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι γνωστό ότι η Γαλατασαράι προσφέρει 4 εκατ. ευρώ (η ρήτρα αποδέσμευσης φτάνει τα 5 εκατ., με το 20% του ποσού να πηγαίνει σε ατζέντηδες) και ο ΠΑΟΚ έχει θέσει δύο όρους για να δώσει το “οκ”. Ο πρώτος είναι η προσφορά της Γαλατασαράι να φθάσει κοντά στο ποσό της ρήτρας και ο δεύτερος να βρεθεί ισάξιος ή και καλύτερος αντικαταστάτης του Ροντρίγκες.

Τον δεύτερο όρο επανέλαβε πιο επιτακτικά χθες μέσω instagram ο Γιώργος Σαββίδης (“αν δεν συμφωνήσουμε με αντικαταστάτη, δεν φεύγει ο Ροντρίγκες”), προσθέτοντας: “έχουμε κάποιες επιλογές, αν πετύχουμε κάποιο ντιλ, μπορεί να αποχωρήσει αλλιώς όχι”. Ουσιαστικά, αποκάλυψε ότι ήδη γίνεται εντατικά η αναζήτηση για εξτρέμ πρώτης γραμμής.

Όλα περνούν από τον Σαββίδη

Ωστόσο, η σημαντικότερη εξέλιξη θα προκύψει από την συνάντηση που θα κάνει ο Ιβάν Σαββίδης με τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον ατζέντη του, παρουσία και του Λούμπος Μίχελ. Προφανώς, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να αλλάξει τα μυαλά του Καποβερντιανού που έχει συμφωνήσει με την Γαλατασαράι (στην Τουρκία μιλούν για 2+1 χρόνια έναντι ποσού άνω του ενός εκατ. ευρώ ετησίως), όπως είχε κάνει ανεπιτυχώς, όμως, με τον Λούκας Πέρεθ. Επιπλέον, θα εισπράξει κλίμα από το τι λέγεται από τον κόσμο στον οποίο δίνει πάντα βαρύτητα και θα πάρει τις αποφάσεις του.

Το πιθανότερο είναι ο Σαββίδης να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη αύριο Τετάρτη και τότε να γίνει και το ραντεβού.

Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε τις πληροφορίες που προκύπτουν από τους Τούρκους δημοσιογράφους (το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Οζγιούρ Σαντσαέρ του Radyospor), σύμφωνα με τις οποίες στη Γαλατασαράι υπάρχει βεβαιότητα για τη μεταγραφή χωρίς, μάλιστα, να χρειαστεί να ανεβάσουν κι άλλο την προσφορά τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ