ΠΑΟΚ

Το κάδρο της μετά - Πρίγιοβιτς εποχής στον ΠΑΟΚ

Το κάδρο της μετά - Πρίγιοβιτς εποχής στον ΠΑΟΚ

Βασική προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ είναιη εξεύρεση του αντικαταστάτη του Πρίγιοβιτς. Τι ισχύει για Μπεργκ και Μπονατίνι, ο δανεικός Κουλούρης και οι παρόντες Ακπόμ και Καρέλης.

Την Κυριακή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το κενό του Σέρβου θα καλυφθεί εκ των έσω πιθανότατα με τον Τσούμπα Άκπομ που δεν αγωνίστηκε στην ήττα από την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Ο Άγγλος επιθετικός, όπως και ο Νίκος Καρέλης, θα έχει την ευκαιρία του στο διάστημα που η ομάδα του θα αναζητεί έναν επιθετικό κρούσης με τα χαρακτηριστικά του Πρίγιοβιτς και στο χέρι του είναι να την εκμεταλλευτεί.

Την ευκαιρία που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα έχει ο Ευθύμης Κουλούρης. Για την ώρα δεν έχει γίνει στην Τούμπα, σοβαρή τουλάχιστον, συζήτηση για ενδεχόμενη επιστροφή του Έλληνα επιθετικού που όπως όλα δείχνουν θα εξαντλήσει κανονικά τον δανεισμό του στον Ατρόμητο.

Η απόφαση είναι να αποκτηθεί ένας επιθετικός εγνωσμένης αξίας από το εξωτερικό και να επενδυθούν σε αυτόν αρκετά από τα χρήματα της ρήτρας που θα πάρει ο "δικέφαλος". Στη λίστα με τους επιθετικούς που έχει δημιουργηθεί υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών με τους οποίους ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κάνει επαφές και μάλιστα προχωρημένες.

Ένα από αυτά τα ονόματα είναι του Μάρκους Μπεργκ, ο ποδοσφαιριστής που συγκεντρώνει και τις περισσότερες προτιμήσεις.

Το θέμα με τον Σουηδό είναι αν θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει με συνοπτικές διαδικασίες στην απόκτηση του, καθώς η περίπτωση του αν και ξεχωριστή φαίνεται να είναι και περίπλοκη. Η αίσθηση που υπάρχει πάντως είναι ότι ο ΠΑΟΚ για τον Μπεργκ θα κάνει την προσπάθεια εξαντλώντας και τα χρονικά περιθώρια του.

Στη λίστα του ΠΑΟΚ είναι και ο Λέο Μπονατίνι με τον Βραζιλιάνο να έχει προταθεί και να αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που βλέπει με ενδιαφέρον ο νέος αθλητικός διευθυντής του κλαμπ, Μάριο Μπράνκο. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, μπορεί να μην έχει φέτος τις συμμετοχές που έκανε πέρυσι στη Γουλβς, ωστόσο οι "Λύκοι" τον κοστολογούν περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Το σίγουρο είναι ότι στην Τούμπα θέλουν να κινηθούν γρήγορα στην απόκτηση ενός γκολτζή επιθετικού για να μη ρισκάρουν πολύ μετά την φυγή του Πρίγιοβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ