ΠΑΟΚ

Το έξτρα κίνητρο για νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
Λουτσέσκου ICON

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος επιδίδονται σε διαδοχικές συζητήσεις με τους παίκτες του ΠΑΟΚ για την αξία της νίκης κόντρα στον Ατρόμητο που δεν είναι μόνο βαθμολογική. Το Sport24.gr έχει τις λεπτομέρειες.

Το Πρωτάθλημα της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ επαναρχίζει το Σαββατοκύριακο και είναι απόλυτα λογική η προσπάθεια του Ραζβάν Λουτσέσκου και των υπολοίπων στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ να βάλουν τους παίκτες σε κλίμα αγώνων, μετά από 20 μέρες απραξίας.

Φυσικά, από μόνο του το βαθμολογικό κίνητρο είναι μεγάλο (ανεξάρτητα με το ποια θα είναι η τελική απόφαση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ), ωστόσο, στο περιβάλλον της ομάδας υπάρχει και ένα πιο προχωρημένο σκεπτικό.

Είναι αυτό που προσπαθούν να “περάσουν” οι άνθρωποι του Δικεφάλου στους παίκτες και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το Σάββατο (31/3) αν τα καταφέρουν.

Για να γίνει πιο κατανοητό, ας το συμπυκνώσουμε σε λίγες αράδες: “Βρισκόμαστε σε μία περίοδο που οι αντίπαλοί μας μάς περιμένουν στη γωνία. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε οι καλύτεροι μέσα στο γήπεδο, μέσα στο γήπεδο είμαστε οι Πρωταθλητές. Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ανεξάρτητα ποια θα είναι η εξέλιξη στα δικαστήρια”.

Αυτό το μήνυμα προσπαθούν να το περάσουν στα αποδυτήρια ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του και το Σάββατο θα πάρουμε γεύση για το κατά πόσο έχει ουσιαστικά αποτέλεσμα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ