ΠΑΟΚ

Το δώρο στον Βιεϊρίνια για την περσινή γκολάρα στο Αγρίνιο

Το δώρο στον Βιεϊρίνια για την περσινή γκολάρα στο Αγρίνιο

Ο Αγρινιώτης φωτορεπόρτερ, Θωμάς Δερβίσης, έκανε δώρο στον Βιεϊρίνια μια μεγάλη φωτογραφία τη στιγμή που ετοιμαζόταν να σημειώσει το απίθανο γκολ του περασμένου Μαρτίου στον αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ.

Τον προηγούμενο Μάρτιο ο Παναιτωλικός υποδεχόταν τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 54' με πέναλτι του Μπαΐροβιτς, αλλά ο Δικέφαλος είχε φτάσει στην ισοφάριση με ένα ασύλληπτο τέρμα του Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος σούταρε από μακρινή απόσταση, σκόραρε στο 64' και τρία λεπτά μετά η ομάδα του έφτανε σε δεύτερο τέρμα με τον Μάτος.

Το καταπληκτικό τέρμα του Βιεϊρίνια δεν έχει ξεχαστεί. Έτσι, με αφορμή τον σημερινό (25/8) αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική της Super League, ο Αγρινιώτης φωτορεπόρτερ, Θωμάς Δερβίσης, έκανε δώρο στον Βιεϊρίνια μια μεγάλη φωτογραφία τη στιγμή που ετοιμαζόταν να σημειώσει το απίθανο γκολ του περασμένου Μαρτίου.

Το δώρο στον Βιεϊρίνια για την περσινή γκολάρα στο Αγρίνιο

Ο Βιεϊρίνια, υπενθυμίζεται, έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα καθυστερήσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο νυν πρωτάθλημα. Θυμηθείτε όμως το φοβερό του περσινό γκολ:

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Κυριακή (25/8) 2-1 τον Παναιτωλικό και ξεκίνησε με τρίποντο την 1η αγωνιστική στη Super League 2019-2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-1: Έπαιξε όσο χρειαζόταν για το τρίποντο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ