ΠΑΟΚ

Το διπλό κόστος για Εντιαγέ

Atletico de Madrid's Arda Turan, right, and Betis' Alfred N'Diaye, left, vie for the ball during their La Liga soccer match at the Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain on Sunday, March 23, 2014. (AP Photo/Angel Fernandez)
Atletico de Madrid's Arda Turan, right, and Betis' Alfred N'Diaye, left, vie for the ball during their La Liga soccer match at the Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain on Sunday, March 23, 2014. (AP Photo/Angel Fernandez) AP

Η περίπτωση του Σενεγαλέζου μέσου Άλφρεντ Εντιαγέ εξετάζεται από τον Λούμπος Μϊχελ και τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, όμως, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες (VIDEO)

Ο προπονητής Φραν Εσκριμπά έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν συμπεριλαμβάνει τον Αλφρεντ Εντιαγέ στον σχεδιασμό της Βιγιαρεάλ για τη νέα σεζόν κι αυτό δίνει το δικαίωμα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να εξαντλήσουν τα όποια περιθώρια υπάρχουν για να τον φέρουν δανεικό στην Τούμπα.

Η περίπτωσή του κρίνεται απ' όλους ιδανική για τη θέση του αμυντικού μέσου (αν και στην αρχή της παρουσίας του στη Βιγιαρεάλ χρησιμοποιούταν ως στόπερ και δεν τα πήγε τόσο καλά γι' αυτό δόθηκε δανεικός στη Χαλ), τα στάνταρ του είναι πολύ πάνω από αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για αποκτηθεί ως δανεικός.

Αυτές αρχίζουν από το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, από καλύτερα πρωταθλήματα που είναι λογικό να τραβούν περισσότερο το ενδιαφέρον του. Αυτές προσφέρουν χρήματα και στη Βιγιαρεάλ και φυσικά καλύπτουν τις απολαβές του ύψους 1.87μ. μέσου.Η προσπάθεια θα γίνει αλλά είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση.

Το βιογραφικό του Εντιαγέ

Ο 27χρονος μέσος άρχισε την καριέρα του από την Νανσί. Πέρασε δύο σεζόν από την Μπούρσασπορ, ακολούθησε το πέρασμα από τη Σάντερλαντ και μετά πήγε στην Εσκισεχίρσπορ. Στα τρία χρόνια που ήταν στην Μπέτις ανέβασε το κασέ του και πέρυσι, μετ΄΄α από μία σεζόν με 36 συμμετοχές, η Βιγιαρεάλ τον απέκτησε με 7,5 εκατ. ευρώ. Τον περασμένο Ιανουα΄ριο δόθηκε δανεικός στη Χαλ και είχε 15 συμμετοχές και 1 γκολ.

Photo credits:(AP Photo/Angel Fernandez)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ