ΠΑΟΚ

Το... άλλο φιλικό του ΠΑΟΚ

Το... άλλο φιλικό του ΠΑΟΚ

Τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος (με πρώτο και καλύτερο τον Μίχελ), αλλά και ρεπόρτερ που καλύπτουν την προετοιμασία του ΠΑΟΚ έκαναν το δικό τους φιλικό (όχι και τόσο) προετοιμασίας (VIDEO)

Δεν χρειάζεται ούτε καν να προλογίσουμε το θέμα. Το κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της ιστοσελίδας της. Το πρωί της Δευτέρας (10/7) έγινε ένα ξεχωριστό φιλικό ανθρώπων του τεχνικού και του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, στελέχων της ομάδας και δημοσιογράφων που καλύπτουν την προετοιμασίας της, μεταξύ των οποίων και ο "δικός μας", Αντώνης Τσακαλέας.

Επειδή δεν ήμασταν εκεί και ο Αντώνης αποφεύγει να μας αποκαλύψει πολλά (το μόνο που μας είπε ήταν ότι ο Λούμπος Μίχελ έπαιξε αρχικά ως αριστερός εξτρέμ και στη συνέχεια ως τερματοφύλακας), θα αρκεστούμε σ' αυτά που αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Φιλικό προετοιμασίας – Απαραίτητη η γονική συναίνεση. Ήταν από τις φορές που κυριολεκτικά χύθηκε αίμα στο γήπεδο. Μπορούμε να σας το επιβεβαιώσουμε από πρώτο χέρι… Τεχνικό επιτελείο, ιατρικό επιτελείο (το πλέον χρήσιμο σε τέτοιες περιπτώσεις), στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και δημοσιογράφοι που καλύπτουν την προετοιμασία του ΠΑΟΚ έδωσαν ραντεβού στον αγωνιστικό χώρο.

Το... άλλο φιλικό του ΠΑΟΚ

Με ό,τι κινδύνους κρύβει η παραπάνω πρόταση. Η έναρξη τους βρήκε όλους ορεξάτους για ένα χαλαρό ματσάκι μπάλας (όχι ποδοσφαίρου) και η λήξη ημιθανείς. Μέσα στη μία ώρα που διήρκεσε ο αγώνας είχαμε ένα διάστρεμμα, μια διάταση στη γάμπα, μια θλάση στο δεξί πόδι, 2-3 ράμματα στο κεφάλι, ένα περιποιημένο καρούμπαλο και πολλούς μώλωπες. Όπως καταλαβαίνετε, όλα κύλησαν ομαλά.

Ο Λούμπος Μίχελ εκτός από γλυκό δεξί πόδι έδειξε πως ξέρει και τη θέση του τερματοφύλακα, που στην προκειμένη περίπτωση λαμβάνεται ως άκρως θετικό. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης έδειξε πως παραμένει «σβούρας» αν και προσπάθησε ανεπιτυχώς να γίνει «χάρος» θερίζοντας καριέρες.

Το... άλλο φιλικό του ΠΑΟΚ

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς έδειξε πως μπορεί να κατευθύνει την ομάδα του εκ του ασφαλούς στη νίκη, ενώ οι συνεργάτες του μας έβγαλαν τη γλώσσα στο τρέξιμο (εξαιρείται ο αναλυτής Τσιτιρίδης με πρόβλημα στην στόχευση της εστίας), με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ να μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσει το βίντεο για να πάρει μεταγραφή.

Για την ιστορία (ουδείς ασχολείται) η λίστα των αγωνιζομένων ήταν:

Πορτοκαλί: Στανόγεβιτς, Μίχελ, Κωνσταντινίδης, Μίτσοβιτς, Τσεπζάνοβιτς, Ράνκοβιτς, Σκιαθίτης, Γιαντσίδης, Μουρατιδης, Βερβερίδης, Κόλκας, Τοσκίτσης.

Μπλε: Σνάουτσνερ, Καναράς, Τσιτιρίδης, Αρωνιάδης, Πλιάτσικας, Νικολακούδης, Αβραμίδης, Τσορμπατζόγλου, Αναστασιάδης, Τσακαλέας, Ατρείδης, Βιλανάκης.

Το... άλλο φιλικό του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ