ΠΑΟΚ

Τι έγραψαν οι παίκτες για τον Ποικιλίδη

Τι έγραψαν οι παίκτες για τον Ποικιλίδη
Ποικιλίδης INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με ποδοσφαιριστές γι' αυτό και όλοι συγκλονίστηκαν στο άκουσα της θλιβερής είδησης του χαμού του. Διαβάστε πως "αποχαιρέτισαν" τον Ολυμπιονίκη.

Συγκλονισμένοι είναι όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ από το χαμό του Παναγιώτη Ποικιλίδη, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου", οι οποίοι διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις με το μέλος της διοίκησης του "Δικεφάλου".

Πολλοί απ' αυτούς έσπευσαν να "χαιρετίσουν" τον Ποικιλίδη μέσα από την προσωπική τους σελίδα στο facebook.

Διαβάστε τι έγραψαν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ:

Στέφανος Αθανασιάδης: "Έφυγες νωρίς άδικα! δεν θα σε ξεχάσουμε ποτε!!ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ!!!"

Γιώργος Γεωργιάδης: "Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ άνθρωπος. καλό ταξίδι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ... κουράγιο σε όλη την οικογένεια"

Δημήτρης Κωνσταντινίδης: "Καλό ταξίδι..."

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης: "Ότι και να πούμε είναι λίγο. Καλό ταξίδι..."

Δημήτρης Πέλκας: "Καλό ταξίδι"

Ακόμη, στο χαμό του Ποικιλίδη αναφέρθηκε και ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος όπως τόνιζε τον γνώριζε προσωπικά.

Συγκεκριμένα, έγραψε ο Κατίδης: "Είχα την τιμή να τον γνωρίσω από κοντά . Ήταν όντως "γίγαντας" στα όλα του . Καλό Ταξίδι Παναγιώταρε Ποικιλίδη".

Ζαγοράκης και Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ για Ποικιλίδη

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου και ο Χρυσός Δικέφαλος εκφράζουν τη θλίψη τους για τον χαμό του Παναγιώτη Ποικιλίδη

Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ

"Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του χαμού του Ολυμπιονίκη, μέλους του ΑΣ ΠΑΟΚ και επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτη Ποικιλίδη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε :

  1. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

  2. Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του.

  3. Να κατατεθεί στεφάνι.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ"

Τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου

“Όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος τόσο ξαφνικά και άδικα, ο πόνος είναι μεγάλος.

Όταν αυτός ο άνθρωπος είναι μέλος της οικογένειά μας, της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ,ο πόνος γίνεται οδύνη.

Καλό κουράγιο στη σύζυγο και κυρίως στα παιδιά και καλό Παράδεισο σε σένα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΙΚΙΛΙΔΗ.....

Ο υπεύθυνος του τμήματος κ. Γώργος Προύσαλης,

Ο προπονητής της ομάδας κ. Αλέξανδρος Κατηκαρίδης

Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας και των ακαδημιών

Ο υπεύθυνος γραφείου τύπου κ.Αλέξανδρος Φράγκου

Θεσσαλονίκη 24/05/14

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ”

Χρυσός Δικέφαλος

"Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ και τα μέλη του εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για το χαμό ενός ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΙΚΙΛΙΔΗ.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη"

Συλληπτήρια και από την Superleague

"O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτη Ποικιλίδη και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θερμά συλλυπητήρια".

Ποιος ήταν ο Παναγιώτης Ποικιλίδης

Με τον τίτλο ''Αντίο σε ένα μεγάλο αθλητή και σπουδαίο άνθρωπο'', η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε στην ιστοσελίδα της το βιογραφικό του Παναγιώτη Ποικιλίδη. Αναλυτικά αναφέρει:

"Πόσο δύσκολο είναι να συνειδητοποιήσει κανείς πως ο Παναγιώτης Ποικιλίδης δεν είναι πια κοντά μας… Αυτός ο δυνατός, περήφανος, ευθυτενής άνθρωπος με την περισσή ρώμη, τη λεβεντιά και το χαμόγελο.

Σπουδαίος αθλητής, πρωταθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης στα υπερβαρέα, ο Παναγιώτης Ποικιλίδης συμμετείχε σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 1984 στο Λος Αντζελες ήταν τέταρτος, το 1992 στη Βαρκελώνη όγδοος στα βαρέα και το 1996 στην Ατλάντα ήταν πέμπτος Ολυμπιονίκης στα 130κ. Ποτέ δεν ξέχασε ότι το 1984 έχασε το ολυμπιακό μετάλλιο στις λεπτομέρειες, αν και ήταν ο μόνος που κέρδισε το χρυσό Ολυμπιονίκη της κατηγορίας του.

Στη συλλογή του έχει και δύο μετάλλια, χάλκινο το 1987 και χρυσό το 1991, από Μεσογειακούς Αγώνες. Επίσης, κατέλαβε την 4η θέση δύο φορές (1991, 1993) σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς και την 6η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα (1986). Το 1983 κατέκτησε χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στην ελευθέρα και ελληνορωμαϊκή πάλη.

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης γεννήθηκε στην Καλαμαριά το 1965. Ηταν αθλητής του ΒΑΟ, όπως κι ο αδελφός του Γιώργος, τέσσερα χρόνια μεγαλύτερός του. Αυτός τον μύησε στα ταπί, από νωρίς, από το 1981. Με ύψος 1,88, δύναμη και μακριά χέρια, η κλίση του δεν του έδινε περιθώρια για άλλες επιλογές.

Ασχολήθηκε με τα κοινά στο δήμο Καλαμαριάς (αντιδήμαρχος το 1999 και το 2005), λάτρευε το μπάσκετ και το ψάρεμα και όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ, το έκανε ψυχή τε και σώματι. Το 2000 μάλιστα, επανίδρυσε το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ το οποίο είχε καταργηθεί από την περίοδο της Κατοχής. Από το 2007 βρισκόταν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Έχει δύο κόρες, την Αναστασία και την Πηνελόπη και ένα γιο, τον Αλέξανδρο."

Το αντίο στον Ποικιλίδη

Στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης στην Καλαμαριά, θα γίνει η κηδεία του Παναγιώτη Ποικιλίδη στην οποία αναμένεται να βρεθεί πλήθος κόσμου και στη συνέχεια θα η σωρός του θα ταφεί στα Κοιμητήρια της περιοχής.

Όλα αυτά με την αίρεση ότι το πρωί θα γίνει επαφή με τους υπεύθυνους του Ιερού Ναού για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο προγραμματισμένο για τη συγκεκριμένη ώρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ