ΠΑΟΚ

Θύμισε Αναστασιάδη ο Λουτσέσκου: "Θα ζητήσω απ' το Θεό να μας δώσει τύχη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Αστέρα, μίλησε για την ποιότητα των Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο, ενώ υποστήριξε πως θα πάει στην εκκλησία για να ζητήσει βοήθεια απ' το Θεό ενόψει... ΑΕΚ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην πέμπτη διαδοχική νίκη του ΠΑΟΚ σε ισάριθμα παιχνίδια στην Τούμπα αλλά και όλα όσα έχουν συμβεί εκτός έδρας, με τον Δικέφαλο να μην έχει πετύχει νίκη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την αναμέτρηση: "Παίξαμε με αποφασιστικότητα, με σωστές αντιδράσεις και πήραμε τα ινία του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, με τον Αστέρα να ανέβει στο γήπεδο για περίπου 10-15 λεπτά. Καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και μέχρι το τέλος πάντα κάτι μας έλειπε για να φτάσουμε στο τρίτο γκολ, μια τελική πάσα, ένα σωστό γέμισμα, μια σωστή και γρήγορη αντίδραση. Αξιολογήσαμε σωστά το παιχνίδι και φτάσαμε στη νίκη".

Για το αν ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει αγώνα με τον αγώνα: "Και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, στο σύνολό του. Είναι λογικό να έχεις διαφορετική προσέγγιση όταν καλείσαι να διαχειριστείς ένα αποτέλεσμα. Σε τέτοιες καταστάσεις, υπάρχουν διαφορές στην απόδοση, αλλά πετύχαμε το σκοπό μας".

Για τα όσα τον προβλημάτισαν, όπως η μη αξιοποίηση των στημένων: "Είναι αλήθεια… Είναι φορές που απλά ψάχνεις το πρώτο γκολ από μια στημένη φάση. Και αυτό έλεγα στους παίκτες στη τελευταία προπόνηση. Ίσως και ο αντίπαλος να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις στημένες μας φάσεις".

Για τις αντεπιθέσεις που δεν μπόρεσε να τελειώσει ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: "Είναι φορές που ανακτούμε τη μπάλα γρήγορα, αλλά στο τέλος δεν προχωράμε τη φάση όπως θα έπρεπε. Η ουσία είναι ότι αποφύγαμε την πίεση του αντιπάλου".

Για την ενέργεια του ΠΑΟΚ στα εντός έδρας σε σχέση με τα εκτός έδρας ματς: "Στα εκτός έδρας παιχνίδια, και ξέρετε καλύτερα από εμένα, οι αντίπαλοι δίνουν το κάτι παραπάνω όταν παίζουν με εμάς. Ίσως να μην έχει ακόμα η ώρα που θα παίζουμε εκτός έδρας όπως και στην έδρα μας, αλλά θα πρέπει να γίνουμε πιο αποδοτικοί. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στη Ριζούπολη, να κερδίσουμε και στη Λάρισα, όπως και με τον Ολυμπιακό, δεν μας άξιζε η ήττα. Πρέπει να βρούμε την ίδια αποφασιστικότητα και στα εκτός έδρας παιχνίδια".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με το Γ. Καραϊσκάκης: "Θα πάω στην εκκλησία να ζητήσω από το Θεό να μας δώσει τύχη. Έχουμε ημέρες για αυτό το παιχνίδι".

Για την αποτυχία του ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ: "Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ήταν θετική για μας η απουσία ευρωπαϊκών αγώνων. Για τις άλλες ομάδες, δεν έχω να πω τίποτα. Ίσως να είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ που παίζει Πέμπτη και μετά Κυριακή, αλλά από την άλλη όλοι οι παίκτες είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Έχω περάσει μια ωραία εμπειρία στην Ευρώπη, όταν είχαμε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, διότι όλοι οι παίκτες έπαιζαν και ήταν ευχαριστημένοι"

Για το σκεπτικό των αλλαγών του: "Δεν ήθελα να αλλάξω κάτι διότι παίζαμε καλά. Δεν είχα λόγο. Προτιμώ να αλλάζω παίκτες στην επίθεση. Στην αρχή ήθελα να βγάλω τον Ελ Καντουρί αλλά όταν είδα τον Πέλκα να είναι κάποια στιγμή κάτω, τον αντικατέστησα διότι είχε παίξει και στο παιχνίδι Kυπέλλου".

Για την απουσία του Πέλκα στο Γ. Καραϊσκάκης: "Σας είπα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τις σκέψεις μου. Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου. Ήταν μια… μπερδεμένη κατάσταση στο γκολ του Ολυμπιακού ενώ εμείς δεν σκοράραμε στις δικές μας φάσεις...".

Για τις λίγες φάσεις που κάνει ο Πρίγιοβιτς στα εκτός έδρας ματς: "Για μένα ο Πρίγιοβιτς ήταν φανταστικός τακτικά. Στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια σκόραρε και πρέπει να βρούμε το τρόπο να φανεί και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι ένα σημαντικός παίκτης για την ομάδα".

Για την εικόνα του Βιεϊρίνια στο παιχνίδι: "Όλοι οι παίκτες που ήρθαν τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, δείχνουν να ανεβαίνουν παιχνίδι με το παιχνίδι".

Για τον Ελ Καντουρί, το τι δείχνει στην προπόνηση και αν τα παρουσιάζει στα παιχνίδια: "Ο Ομάρ μας δίνει ισορροπία και συνοχή. Κινείται συνεχώς, δίνει υπεραριθμία στη ζώνη που έχουμε τη μπάλα, έχει τρεξίματα είτε με είτε χωρίς τη μπάλα. Εκείνος θέλει να σκοράρει διότι το ψάχνει, ενώ εμένα δεν με ενδιαφέρει το ποιος θα σκοράρει, αλλά το να μπει τη μπάλα στα δίκτυα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ