ΠΑΟΚ

Την Τούμπα και τα... μάτια τους

Την Τούμπα και τα... μάτια τους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν ρίξει το βάρος στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης της Πέμπτης (16/02), ως οικοδεσπότες, για να δείξουν πως έχουν αφήσει πίσω τους βραδιές όπως αυτή τη Ραπίντ Βιέννης.

Η αναμέτρηση με την Σάλκε ξυπνά αναμνήσεις από την πρώτη φορά που οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν, τον Αύγουστο του 2013, όταν και ο ΠΑΟΚ είχε υποδεχθεί τους Γερμανούς στην άδεια Τούμπα λόγω τιμωρίας της έδρας του από τα όσα είχαν γίνει στο παιχνίδι με την Ραπίντ Βιέννης ένα χρόνο νωρίτερα.

Οι ασπρόμαυροι βρισκόταν υπό την επιτήρηση της UEFA, που δεν ξεχνά και ρίχνει το βάρος στην ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων "υψηλού κινδύνου" λόγω παρουσίας φιλάθλων και των δυο ομάδων, ειδικά από τη στιγμή που οι οργανωμένοι οπαδοί της Σάλκε δημιούργησαν θέμα με τις σημαίες της ΠΓΔΜ στο προ 3,5 ετών παιχνίδι.

Αυτό που θα τονίσουν προς πάσα κατεύθυνση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, και μέσω ανακοινώσεων τις επόμενες ημέρες, έχει να κάνει με την συμπεριφορά των φιλάθλων της στις κερκίδες. Ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα είναι αυτό της διαχείρισης των όποιων προκλήσεων γίνουν από την κερκίδα των Γερμανών, που θα πρέπει να μείνουν αναπάντητες, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις η ΟΥΕΦΑ δεν κοιτάζει τόσο το ποιος προκάλεσε όσο το ποιος συμμετείχε στα επεισόδια.

Ο ΠΑΟΚ είχε, τον Αύγουστο του 2012, πληρώσει την απάντηση των προκλήσεων από την κερκίδα των Αυστριακών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ