ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη τα νέα για Πρίγιοβιτς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία την Τετάρτη (29/3), όπου και θα διαπιστωθεί η εξέλιξη της αποθεραπείας του. Γλύκος και Σάχοβ επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Δευτέρας (27/3), με τους Γλύκο και Σάχοβ να δίνουν το παρών, καθώς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με Ελλάδα και Ουκρανία αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε την επιθετική τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής της μπάλας, ενώ στο γήπεδο έκαναν την εμφάνισή τους και οι Τζάλμα Κάμπος και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο 26χρονος επιθετικός έκανε την Τρίτη (28/3) για πρώτη φορά τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ την Τετάρτη (29/3) θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο έχει προχωρήσει η διαδικασία πώρωσης του κατάγματος μετά την επέμβαση και βάσει αυτής να καταρτιστεί η συνέχεια του προγράμματος αποθεραπείας.

"ΑΝΑΚΡΙΣΗ" ΓΙΑ ΠΕΛΚΑ, ΜΑΛΕΖΑ

Η "press kids" προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον, με την ΠΑΕ να προχωρά σε κλήρωση για τους... "δημοσιογράφους".

Η κίνηση του της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προσκαλέσει φίλους του ΠΑΟΚ ως 11 ετών να γίνουν δημοσιογράφοι για μια μέρα και να θέσουν τις ερωτήσεις τους σε παίκτες της ομάδας θα πάρει σάρκα και οστά το Σάββατο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 100 από την πρώτη κιόλας μέρα. Δείγμα της επιθυμίας των παιδιών να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες του ΠΑΟΚ και να μιλήσουν μαζί τους ως δημοσιογράφοι. Και μια καλή αρχή για την καθιέρωση των Press Kids.

Τα ΠΑΟΚτσάκια που θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν δημοσιογράφοι για μια μέρα και να συμμετάσχουν στην πιο ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου της σεζόν είναι τα εξής:

Χολίδης Ιορδάνης

Τσιρώζης Ραφαήλ

Γκλαβας Θεολόγος

Γιακανίτση Βεατρίκη

Λάλος Νίκος

Κανίδης Μιχάλης

Χαλκιά Ειρήνη

Αντσου Χρύσα

Γιοβανούδη Μαρία

Γιακουμής Γιώργος

Οργαντζίδης Δημήτρης

Φιλιππιάδης Θανάσης

Χατζηελευθερίου Γιώργος

Γιαννόπουλος Βασίλης

Λιάτος Θεόδωρος

Τόρτοκας Απόστολος

Κωνσταντινίδης Νίκος

Φωτιάδης Φώτης

Κυριακιδης Νικόλας

Λαζός Ζήσης

Παπαδόπουλος Χρήστος

Ερφεσόγλου Φεβρωνία

Κυρίτση Μαρία

Χριστακούδης Γιώργος

Δαρέμας Κωνσταντίνος

Κυρίτση Μαρία

Κόλλια Ελισάβετ

Πανταζή Κωνσταντίνα

Νταής Αργύρης

Καραφώτης Δημήτρης

Η συνέντευξη Τύπου των Press Kids με τους Στέλιο Μαλεζά και Δημήτρη Πέλκα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 01.04 στις 15:00 στην Τούμπα και θα είναι… prive.

Η είσοδος στους γονείς απαγορεύεται αυστηρά. Μαμάδες και μπαμπάδες θα την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω του PAOK TV σε ειδικό χώρο στο γήπεδο της Τούμπας.

Την Τετάρτη τα νέα για Πρίγιοβιτς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ