ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη η απόφαση του Διαιτητικού για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων δόθηκε στις δύο ΠΑΕ, ενώ η πλευρά του ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι θα προσκομίσει ένορκη κατάθεση του γιατρού του αγώνα. Τι έγινε στην διάρκεια της εκδίκασης.

Πολύ πιο σύντομη σε σχέση με την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ήταν η εκδίκαση του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο Διαιτητικό δικαστήριο. Οι νομικοί των δύο ΠΑΕ (Μαυρομάτης-Μπίρδας-Σημαιοφορίδης από πλευράς ΠΑΟΚ, Λϊβας-Σιβιλιάς από πλευράς Ολυμπιακού) βρέθηκαν ενώπιον του πενταμελούς δικαστηρίου στο οποίο προήδρευσε ο αρεοπαγίτης, Χαράλαμπος Καλαματιανός.

Αρχικά, οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ κατέθεσαν αίτημα να καταθέσει ο γιατρός του αγώνα, Γιάννης Ουσαντζόπουλος, αίτημα που απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από το Διαιτητικό.

Οι νομικοί του Δικεφάλου, ωστόσο, ενημέρωσαν πως στο υπόμνημά τους θα συμπεριλάβουν ένορκη κατάθεσή του που θα γίνει τη Δευτέρα σε συμβολαιογράφο.Οι δύο πλευρές επέμειναν στις θέσεις που είχαν και κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων εκδικάσεων. Ο ΠΑΟΚ υπερτόνισε την έκθεση του γιατρού του αγώνα που είχε γνωματεύσει ότι ο Όσκαρ Γκαρθία ήταν σε θέση να κοουτσάρει ("ο γιατρός είναι αξιωματούχος του αγώνα και όταν αμφισβητούμε την έκθεσή του είναι σαν να αμφισβητούμε όσα αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. για την ασφάλεια σε ένα παιχνίδι", είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Σημαιοφορίδης), αμφισβήτησε τον τραυματισμό του Ισπανού τεχνικού και μίλησε και για την εκπρόθεσμη δήλωση του ονόματός του στη λίστα αξιωματούχων που προσκόμισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Επίσης, αναφέρθηκε στην διαφορά μη έναρξης και διακοπής αγώνα που είχε δεχθεί η Εφέσεων της ΕΠΟ. Τέλος, προσπάθησε να αναδείξει ότι το συμβάν της ρίψης του ρολού της ταμειακής μηχανής ήταν μεμονωμένο γεγονός και η ατμόσφαιρα στην Τούμπα ήταν άψογη.Από την πλευρά τους, οι νομικοί του Ολυμπιακού προσπάθησαν να αναδείξουν την υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ στη μη τέλεση του αγώνα που δεν μπορεί παρά να τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών (είχε αποφασιστεί σε πρώτο βαθμό και ακυρώθηκε στην Εφέσεων).

Από το Διαιτητικό δόθηκε στις δύο ομάδες προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (27/3) να καταθέσουν υπομνήματα και μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (28/3) αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση.Θυμίζουμε ότι με βάση την απόφαση της Εφέσεων, στον ΠΑΟΚ είχαν επιστραφεί οι τρεις βαθμοί που το είχαν αφαιρεθεί πρωτόδικα, ενώ ο αγώνας είχε κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ