ΠΑΟΚ

Θέλει τον Κάτσε η Λάτσιο

Θέλει τον Κάτσε η Λάτσιο
Κάτσε INTIME SPORTS

Τι τρέχει με τον Έργκους Κάτσε και το μέλλον του στην Τούμπα; Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ από την πρόταση που ετοιμάζουν οι Ιταλοί και τα χρήματα που θέλει ο ΠΑΟΚ για να τον πουλήσει.

Ο Έργκους Κάτσε διάγει την τέταρτη "γεμάτη" σεζόν του στον ΠΑΟΚ και νιώθει πώς είναι η ώρα να αμειφθεί αδρά, όπως έχουν κάνει και άλλοι συμπαίκτες του τα τελευταία χρόνια. Ο Φρανκ Άρνεσεν είχε βάλει από το καλοκαίρι στον προγραμματισμό του το θέμα της αναπροσαρμογής και επέκτασης του συμβολαίου του 22χρονου μέσου που είναι δεμένος με τον "Δικέφαλο" μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Μάλιστα, είχε μιλήσει για έναρξη επαφών, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Πλησιάζουμε στη χειμερινή και οι δύο πλευρές ακόμη δεν έχουν βρει λύση για να πάνε σε υπογραφές, παρότι έχει αποσυρθεί (με δική του πρωτοβουλία) από τις συζητήσεις ο ατζέντης, Γιάννης Ευαγγελόπουλος που λόγω της μεταγραφής του Φάνη Τζανδάρη στον Ολυμπιακό, θεωρούταν από κάποιους τροχοπέδη στις συζητήσεις (κάτι τέτοιο όμως δεν ίσχυσε στην περίπτωση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έφθασε σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο, λίγο καιρό πριν τον σοβαρό τραυματισμό του).

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μεγάλη. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι οΚάτσε ζητά ένα ποσό πάνω από 500.000 ευρώ ετησίως και ο ΠΟΑΚ του δίνει λίγο πάνω από 300.000, χωρίς όμως γι' αυτό να υπάρχει επιβεβαίωση από τις δύο πλευρές.

Σενάριο πώλησης στο τραπέζι

Ο διεθνής Αλβανός νιώθει ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ του, καθώς το καλοκαίρι θα πάρει μέρος στα τελικά του EURO 2016 με την Εθνική Αλβανίας και τον επόμενο Γενάρη θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, οπότε θα έχει το δικαίωμα να συζητά με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του. Τα παραπάνω δεδομένα δημιουργούν ένα σκηνικό που καλλιεργεί τις σκέψεις πώλησης εντός της ΠΑΕ. Σκέψεις που ενισχύονται και από τις πληροφορίες που φθάνουν στο στενό περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη για πρόταση που έρχεται από τη Λάτσιο ύψους 1,6 εκ. ευρώ, μαζί με ποσοστό μεταπώλησης.

Ως γνωστό, στην ομάδα της Ρώμης τεχνικός διευθυντής είναι ο Ίλι Τάρε, που εδώ και καιρό παρακολουθεί στενά την πορεία του συμπατριώτη του ( όπως κάνει και η Αντερλεχτ, με τον επίσης Αλβανό Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο της).

Στον ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης, αφού το μότο τους είνα ι "κάθε παίκτης πωλείται, αρκεί να έρθει η πρόταση που καλύπτει την αξία του". Από το περιβάλλον του Σαββίδη, μάλιστα, διαρρέεται πως ένα ποσό περίπου στα 2 εκ. ευρώ, μαζί με ποσοστό μεταπώλησης θα ήταν ικανό να οδηγήσει τις δύο πλευρές σε συμφωνία.

Η στάση του παίκτη

Από την περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, δηλώνουν άγνοια για τα περί Λάτσιο και επερχόμενης πρότασης, ωστόσο, δεν κρύβουν πως σκέφτονται όλες τις εναλλακτικές όσο δεν συμφωνούν με τον ΠΑΟΚ. Κοντολογίς, είναι ξεκάθαρο ότι κάτι τρέχει με τον ΠΑΟΚ και σύντομα θα ξέρουμε προς ποια κατεύθυνση πηγαίνει το θέμα. Ανανέωση; Πώληση; Ή παραμονή ως έχει με τον Κάτσε να ισχυροποιείται ως περνά ο χρόνος; Ίδωμεν...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ