ΠΑΟΚ

Θέλει πίσω τον Λάμπρου τον Γενάρη ο Γ. Σαββίδης!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η επικοινωνία του Γιώργου Σαββίδη με τον Λάζαρο Λάμπρου και το ποστάρισμα στο instagram που αποκάλυψε την πρόθεση του να τον φέρει πίσω στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο.

Ένα σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη σε ανάρτηση του Λάζαρου Λάμπρου στο Instagram αποκαλύπτει την πρόθεση του γιου του Ιβάν Σαββίδη να φέρει πίσω στην Τούμπα τον 20χρονο μέσο τον ερχόμενο Γενάρη.

"Μην ενθουσιάζεσαι πολύ παικταρά, τον χειμώνα πίσω στο σπίτι", έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαββίδης και το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ πίσω από αυτή την ανάρτηση.

Ο Γιώργος Σαββίδης, όπως και άλλα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, παρακολουθούν στενά την πορεία του 20χρονου, δανεικού στον Πανιώνιο και είναι ενθουσιασμένοι από τις επιδόσεις του.

Ο Λάμπρου μετρά φέτος 7 επίσημες συμμετοχές και 2 γκολ (το ένα με τον Απόλλωνα στην δεύτερη αγωνιστική που του έδωσε και το βραβείο του MVP της αγωνιστικής), είχε σκοράρει και σε φιλικό με τον Ολυμπιακό και "ανάγκασε" τον Γιώργο Σαββίδη να επικοινωνήσει μαζί του και να του μεταφέρει τη σκέψη του να τον πάρει πίσω ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο.

Βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει για τον δανεισμό του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον πάρει πίσω σε κάθε μεταγραφική περίοδο, καταβάλλοντας αναλογικά ένα ποσό ως ρήτρα για την επιστροφή του.Μένει μόνο να φανεί αν η σκέψη γίνει οριστική απόφαση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ