ΠΑΟΚ

"Θα έρθουν κι άλλοι τίτλοι για τον ΠΑΟΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, Μάριν Λέοβατς, Γκόικο Τσίμιροτ και Δημήτρης Πέλκας μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 για τη σημαντική επιτυχία του "Δικεφάλου", ενώ υποστήριξαν πως στο μέλλον θα έρθουν κι άλλοι τίτλοι για την ομάδα. (AUDIO)

Ο παίκτες του ΠΑΟΚ, Μάριν Λέοβατς, Γκόικο Τσίμιροτ και Δημήτρης Πέλκας μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και τον Σάββα Τζιομπάνογλου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Aρχικά, ο αμυντικός του "Δικέφαλου", Μάριν Λέοβατς υπογράμμισε: "Σημαίνει πολλά για εμάς. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουμε αυτό που συνέβη το Σάββατο. Έπειτα από πολλά χρόνια καταφέραμε να πάρουμε έναν τίτλο για την ομάδα και την πόλη".

Για τα επεισόδια: "Δεν είδα τι έγινε πριν από το ματς. Οι παίκτες δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από ό,τι συμβαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να νικήσουμε".

Για την εμφάνισή του: "Το Σάββατο κερδίσαμε ως ομάδα, όχι ως άτομα. Ούτε εγώ, ούτε ο Πέδρο Ενρίκε, ούτε ο Μπίσεσβαρ. Μόνο έτσι γίνεται".

Για το πως αισθάνθηκε: "Είναι η καλύτερή μου ημέρα στον ΠΑΟΚ, αφού σηκώσαμε ένα τρόπαιο. Ελπίζουμε να έρθουν κι άλλοι τίτλοι".

Στη συνέχεια ο μέσος του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ συμπλήρωσε: "Αυτή ήταν η καλύτερη βραδιά για τον ΠΑΟΚ. Πήραμε το Κύπελλο και προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, για αυτό οι ομάδες έπαιζαν με βαθιές μπαλιές, και στο τέλος πήραμε τον τίτλο. Θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες νύχτες. Την επόμενη σεζόν θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε περισσότερα τρόπαια. Κάνω καλά παιχνίδια, αισθάνομαι υπέροχα στην ομάδα, πήρα τον πρώτο τίτλο στην καριέρα μου με τον ΠΑΟΚ και νιώθω τέλεια".

Τέλος, ο μεσοεπιθετικός των Θεσσαλονικέων, Δημήτρης Πέλκας τόνισε: "Είναι εκπληκτικό συναίσθημα. Είναι πρωτόγνωρο. Το θέλαμε πολύ. Το πιστέψαμε. Από τον ημιτελικό φάνηκε ότι φέτος είναι για να το πάρουμε και το δείξαμε και το Σάββατο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Εύχομαι να είναι η αρχή για περισσότερα τρόπαια, εύχομαι να είμαι και εγώ εδώ για να βοηθήσω σε αυτό. Είναι δυνατός ο ΠΑΟΚ, έχει βάλει σωστές βάσεις για έρθουν κι άλλοι τίτλοι. Περίμενα ότι θα παίξω, αλλά είχα τόση αγωνία, τόσο άγχος που δε με ένοιαζε εν τέλει ποιος θα παίξει και ποιος θα βάλει το γκολ. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να πανηγυρίσω τον τίτλο. Θα το αφιερώσω στον κόσμο. Σε εμάς που περάσαμε πολλά και καταφέραμε να φτάσουμε στο τρόπαιο. Και στους δικούς μου ανθρώπους".

Για το Στέφανο Κλαόυς Αθανασιάδη: "Θα ήταν κρίμα να μην σηκώσει ένα Κύπελλο. Έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ. Χαρήκαμε πολύ και για αυτόν".

Για το γκολ με τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό της Τούμπας: "Ήταν πολύ ωραίο εκείνο το γκολ. Χαίρομαι πολύ που βοήθησα να φτάσει η ομάδα στο Κύπελλο. Βάλαμε όλοι το λιθαράκι μας. Ήταν απίστευτο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ