ΠΑΟΚ

"Θα είμαστε απέναντί σας αν έρθει ο Κάκος"

"Θα είμαστε απέναντί σας αν έρθει ο Κάκος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ έκαναν σαφές πως δεν επιθυμούν ο Τάσος Κάκος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον "Δικέφαλο". Τι αναφέρουν με ανακοίνωσή τους.

Ανακοίνωση για το θέμα της πιθανής πρόσληψης του Τάσου Κάκου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσαν αργά το βράδυ της Δευτέρας οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

"Εδώ και 90 χρόνια ένδοξης μα και περήφανης ιστορίας του συλλόγου μας,το κύριο χαρακτηριστικό του ΠΑΟΚτσή οπαδού εκτός από την ανιδιοτελή αγάπη και στήριξη μέσα στο δύσκολο πέρασμα των χρόνων ήταν,είναι και θα είναι το δικαίωμα που έχουμε αποκτήσει να δηλώνουμε πως είμαστε ΠΑΟΚτσήδες με τρόπο…ΠΕΡΗΦΑΝΟ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ.

Κύριε Ιβάν Σάββιδη έχεις αποδείξει πως στην ζωή εκτός από τα λεφτά και το έργο που έχεις ήδη προσφέρει,μετράνε και η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και η αλλοίωση αυτών είναι κάτι που δεν θα ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ. Ενδεχόμενη πρόσληψη του Τ.Κάκου σε οποιοδήποτε πόστο,σε οποιοδήποτε τμήμα με οποιαδήποτε σχέση που μπορεί να έχει με τον σύλλογο, μας θίγει, μας ντροπιάζει και θα μας βρει απέναντι σας. Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ