ΠΑΟΚ

"Θα δούμε στο τέλος που θα... προγειωθούμε"

"Θα δούμε στο τέλος που θα... προγειωθούμε"

Ο Χουμπ Στέφενς σχολίασε τόσο τον αγώνα με τον Πανθρακικό, όσο και την κόντρα κορυφής με τον Ολυμπιακό.

"Κάναμε καλή εμφάνιση, πετύχαμε τρία όμορφα γκολ, αλλά χάσαμε ευκαιρίες για 4 ή 5 γκολ. Οπως και να έχει πάμε σπίτι μας με τους τρεις βαθμούς και μία καλή εμφάνιση", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Δεν έμεινα ικανοποιημένος μόνο από τον Λούκας, αλλά και από τον Σκόνδρα και τον Τζαβέλλα στο δεύτερο ημίχρονο. Παίζουν σε έναν μεγάλο σύλλογο και οι παίκτες σήμερα έδωσαν σωστές απαντήσεις".

Για το μηδέν στην άμυνα στο σημερινό ματς και τα τρία τέρματα που πέτυχε ο ΠΑΟΚ: "Είναι σημαντικό να βάζεις τα γκολ και να δημιουργείς ευκαιρίες. Εξίσου σημαντικό, όμως, είναι να κρατάς και το μηδέν πίσω".

Για τα επόμενα παιχνίδια: "Ο σημαντικός είναι ο αγώνας της Τετάρτης, όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην ώρα τους".

Για την παρουσία των παικτών που αγωνίστηκαν μετά από καιρό: "Είναι σημαντικό να παίζουν οι απολύτως έτοιμοι παίκτες. Μέσα σε μία σεζόν έρχονται και οι τραυματισμοί και είναι σημαντικό να είναι όλοι οι παίκτες απολύτως έτοιμοι σε φυσική κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σήμερα έδωσαν σωστές απαντήσεις και το ίδιο πρέπει να κάνουν και αυτοί που θα παίξουν την Τετάρτη και να έχουν μία αντίστοιχα καλή παρουσία".

Για την κόντρα κορυφής με τον Ολυμπιακό: "Θα δούμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος που έχουμε προσγειωθεί" .

Τρεις συλλήψεις για πλαστά εισιτήρια

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε όταν οι φίλαθλοι έμπαιναν στο ΔΑΚ Κομοτηνής, συνελήφθησαν τρία άτομα που είχαν στην κατοχή τους πλαστά εισιτήρια. Όπως έγινε γνωστό ο ένας ήταν ανήλικος οπαδός του ΠΑΟΚ και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι άλλοι δύο ήταν φίλαθλοι του Πανθρακικού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ