ΠΑΟΚ

Θ. Δημόπουλος: "Ο Βιεϊρίνια να χάσει κιλά, μάλλον τρώει πολλή μπουγάτσα"

Θ. Δημόπουλος: "Ο Βιεϊρίνια να χάσει κιλά, μάλλον τρώει πολλή μπουγάτσα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λουτσέσκου που δεν "πάει" τον Πρίγιοβιτς, ο Βϊερίνια που έχει κιλά γιατί τρώει μπουγάτσα και οι ακαδημίες του Άρη που δεν τις πήρε γιατί τον θεωρούν "Τούρκο". Ο Θανάσης Δημόπουλος είπε πολλά στον "Metropolis"...

Με αφορμή το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ο Θανάσης Δημόπουλος μίλησε στον "Ρ/Σ Metropolis 95,5" και... έδωσε ατάκες που θα συζητηθούν.

Ο βετεράνος επιθετικός που έπαιξε και στις δύο ομάδες, μίλησε για τον Πρίγιοβιτς και τον Μπεργκ, τον Βιεϊρίνια, τον Παναθηναϊκό και τις συζητήσεις που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να αναλάβει τις ακαδημίες του Άρη. Όλα αυτά διανθισμένα με ατάκες που προκαλούν...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σχέση Λουτσέσκου - Πρίγιοβιτς: "Το είχα πει από καιρό ότι ο Λουτσέσκου δεν τον πάει και θέλει να τον φάει τον Πρίγιοβιτς, για αυτό και βάζει τον Κουλούρη. Είναι μεγάλη η διαφορά Μπεργκ και Πρίγιοβιτς, ο Μπεργκ είναι παιχταράς, ξέρει να κινείται και να βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Όχι ότι ο Πρίγιοβιτς δεν είναι καλός παίκτης, απλά δεν πρέπει να βγαίνει έξω από την περιοχή, πρέπει να είναι μέσα στην περιοχή, ανάμεσα στα δύο στόπερ. Αν έρθει ο Μπεργκ θα είναι μεγάλο πράγμα για τον ΠΑΟΚ, είναι ηγετική μορφή μπροστά στην εστία. Ο Λουτσέσκου μπορεί να μην βάζει τον Πρίγιοβιτς γιατί μπορεί να μην του κάνει την δουλειά που θέλει, εκτός έδρας χάνεται γιατί ο Λουτσέσκου παίζει με αντεπιθέσεις".

Για τον Βιεϊρίνια: "Πρέπει να ξεκαθαρίσει σε τι θέση παίζει ο Βιεϊρίνια, γιατί τον πήρε ο ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια είναι εξτρέμ, αν δεν μπορεί να παίξει το ένας με ένας πρέπει να πάει σπίτι του. Πρέπει να χάσει μερικά κιλά, γιατί μάλλον τρώει πολλή μπουγάτσα και παχαίνει. Όταν ήταν στον ΠΑΟΚ πριν 4 χρόνια έκανε τις ενέργειες τις ωραίες, έκανε παράλληλες κινήσεις, είχε πολύ ωραίο σουτ, τώρα που ήρθε τα έχασε. Πρέπει να βρει τα πατήματά του για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα γιατί είναι ευκαιρία. Αν δεν το πάρει ο ΠΑΟΚ φέτος το πρωτάθλημα, δεν θα το πάρει ποτέ".

Για το ντέρμπι της Τούμπας την Κυριακή: "Ο Παναθηναϊκός είναι... πεθαμένος, σκοτωμένος, οπότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι, πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς και μετά να κοιτάξουμε αν θα βάλει ένα ή τρία γκολ. Ο Παναθηναϊκός μπορεί την μια Κυριακή να χάσει από τον Πανιώνιο και την άλλη να έρθει στην Τούμπα και να κάνει παπάδες".

Για την πιθανότητα να αναλάβει τις ακαδημίες του Αρη: "Ήμουν έτοιμος, είχαμε μιλήσει με τον πρόεδρο. Λέγανε ότι είμαι "Τούρκος" και ότι θα μας τρυπήσει ο Δημόπουλος και θα μας διαλύσει τις ομάδες. Στέλνανε μηνύματα στον πρόεδρο, αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Αυτά τα λόγια ειπώθηκαν και ναυάγησε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ