ΠΑΟΚ

Τέλος στο σίριαλ με Οτσόα, Μακ

Τέλος στο σίριαλ με Οτσόα, Μακ

Ολονύχτιες επαφές του Λούμπος Μίχελ με τον ατζέντη του Γκιγέρμο Οτσόα και οριστική απόφαση την Τρίτη (4/7) από τη Ζενίτ για τον Ρόμπερτ Μακ.

Δεν θα τραβήξουν άλλο χρονικά οι υποθέσεις του Γκιγέρμο Οτσόα και του του Ρόμπερτ Μακ για τον ΠΑΟΚ. Μέσα στην ημέρα θα παρουσιάσουν οριστική εξέλιξη, με τον "Δικέφαλο" να συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να τους πάρει και τους δύο.

Για τον Οτσόα, ο Λούμπος Μίχελ έχει ολονύχτιες επαφές με τον ατζέντη του παίκτη, Χόρχε Μπερλάνγκα και περιμένει σήμερα (ίσως και να την έχει πάρει την ώρα που διαβάζετε το κείμενο) οριστική απόφαση για το αν θα κάνει αποδεκτή την τελική πρόταση του ΠΑΟΚ. Το εμπόδιο στην περίπτωση του Μεξικανού είναι οι προτάσεις από άλλες ομάδες, στις οποίες έχει οριστεί πολύ δυναμικά το όνομα της Μαρσέιγ. Ο ΠΑΟΚ κρατά ανοιχτή και την υπόθεση του Ροντρίγκο Ρέι.

Στη δική του περίπτωση, το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο ένας εκ των δύο ατζέντηδων του βρίσκεται στην Ισπανία και συζητά με ομάδα (πιθανό τη Θέλτα). Το ερώτημα είναι αν, στο ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί ο Οτσόα, ο Σαββίδης θα δώσει εντολή για δυνατό μπάσιμο στην περίπτωση του 26χρονου Αργεντινού, που θα σημάνει αγορά με 1,5 εκατ. ευρώ.

Σαρσάνια: "Οριστική απόφαση για Μακ"

Εξάλλου, σήμερα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη και στη υπόθεση Ρόμπερτ Μακ. Όπως είπε στο Sport24.gr o αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ, Κονσταντίν Σαρσάνια "θα πάρουμε την Τρίτη (σ.σ. σήμερα) την τελική απόφαση για τον Μακ".Το πιθανότερο σενάριο είναι να πάει δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Μακ με οψιόν αγοράς 2 εκατ. ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ