ΠΑΟΚ

"Τελειώνει" του Αζεβέδο στον ΠΑΟΚ

Rapid's Louis Schaub, right, and Shakhtar's Marcio Azevedo challenge for the ball during their Champions League play-off first leg soccer match between SK Rapid Wien and FC Shakhtar Donetsk in Vienna, Austria, Wednesday, Aug. 19, 2015. (AP Photo/Hans Punz)
Rapid's Louis Schaub, right, and Shakhtar's Marcio Azevedo challenge for the ball during their Champions League play-off first leg soccer match between SK Rapid Wien and FC Shakhtar Donetsk in Vienna, Austria, Wednesday, Aug. 19, 2015. (AP Photo/Hans Punz) AP

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (05/01) θα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο απ' τον ΠΑΟΚ για τους επόμενους έξι μήνες.

Οι τελικές επαφές με τη Σαχτάρ για την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδοείναι σε εξέλιξη και πιθανόν σήμερα (2/1) να ολοκληρωθεί και η συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών. Ο παίκτης θα έρθει ελεύθερος με συμφωνία ως το τέλος της σεζόν και οψιόν για νέο συμβόλαιο από το καλοκαίρι και μετά.

Η συμφωνία προβλέπει η Σαχτάρ να του καλύψει ένα μέρος από τη διαφορά στο συμβόλαιό του (1.500.000 ευρώ ετησίως) και ο ΠΑΟΚ θα δώσει περίπου 400.000 ευρώ για το εξάμηνο της συνεργασίας του με τον 32χρονο Βραζιλιάνο μπακ. Κατά πάσα πιθανότητα η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί Πέμπτη, Παρασκευή το αργότερο.

Εξάλλου, και χθες συνεχίστηκαν οι μεταγραφικές συσκέψεις, υπό τον Ιβάν Σαββίδη, στο "Μακεδονία Παλλάς".

Photo Credits: AP Photo/Hans Punz

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ