ΠΑΟΚ

Τελειώνει την πώληση του Σάμπο ο ΠΑΟΚ

Τελειώνει την πώληση του Σάμπο ο ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Πώς η συζήτηση του Λούμπος Μίχελ με τον εκτελεστικό διευθυντή της Μπεϊτάρ, Ελί Οχανά, ανοίγει την διαπραγμάτευση για την πώληση του Σλοβάκου. Σάμπο στο Sport24.gr: "Εχω συμφωνήσει με την Μπεϊτάρ για δύο χρόνια".

Δεν αργεί η μέρα που o Ερίκ Σάμπο θα αποχωρήσει οριστικά από τον ΠΑΟΚ. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπεϊτάρ και η ομάδα της Ιερουσαλήμ έχει πειστεί ότι αξίζεει να επενδύσει στον υψηλόσωμο 26χρονο μέσο.

Αντίθετα, στην Τούμπα δεν ποντάρουν αγωνιστικά στον Σλοβάκο, γι' αυτό άλλωστε και υπάρχει μία ρήτρα που είναι αρκετά χαμηλή για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ (στα πιο πρόσφατα ρεπορτάζ, τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μιλούν για 250.000 ευρώ).

Ο ίδιος ο Σάμπο, με δήλωσή του στο Sport24.gr, επιβεβαιώνει αυτό που γράφεται και στο Ισραήλ, δεν θέλει όμως να προσθέσει περισσότερα: "Ναι, έχω συμφωνήσει και θα υπογράψω για δύο χρόνια στην Μπεϊτάρ".

Οι νεότερες πληροφορίες που έχει συλλέξει το Sport24.gr αναφέρουν ότι ήδη έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ. Συγκεκρτιμένα, την περασμένη Κυριακή (29/4), ο Λούμπος Μίχελ που είχε ταξιδέψει με την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, είχε ραντεβού με τον Ολί Οχανά, τον εκτελεστικό διευθυντή της ισραηλινής ομάδας. Το τι ακριβώς συζητήθηκε σ' αυτό το ραντεβού, δεν έγινε γνωστό.

Το βέβαιο, όμως, είναι ότι έχει ανοίξει μία διαπραγμάτευση που θα οδηγήσει στην πώληση των δικαιωμάτων του Σάμπο από τον ΠΑΟΚ στην Μπεϊτάρ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ