ΠΑΟΚ

Τακτική και ανάπτυξη δούλεψε ο Λουτσέσκου

Τακτική και ανάπτυξη δούλεψε ο Λουτσέσκου
EUROKINISSI SPORTS

Με όλους τους παίκτες του εκτός των διεθνών συνεχίζει τις προπονήσεις ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι δύο ημέρες ξεκούρασης που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ήταν μάλλον αρκετές για το Ρουμάνο τεχνικό που τους περιμένει για προπόνηση και αύριο το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.

Η περίοδος της διακοπής μπορεί να μην δίνει τη δυνατότητα στον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλέψει με το σύνολο των ποδοσφαιριστών του αλλά του προσφέρει μία μεγάλη ευκαιρία να ασχοληθεί με όσους έχει στη διάθεσή του πάνω σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού και να προετοιμάσει την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια, εντάσσοντας παράλληλα και τους νεοφερμένους στο ήδη υπάρχον σύνολο.

Μετά την πρωινή γυμναστική, το απόγευμα της Παρασκευής (07.09) αφιερώθηκε στον τομέα της τακτικής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και παιχνίδια πέντε εναντίον δύο, στην συνέχεια ακολούθησε το τακτικό κομμάτι με δύο ομάδες και έναν τερματοφύλακα, ενώ το τελευταίο μέρος περιελάμβανε δίτερμα.

Ο Στέλιος Κίτσιου έκανε κανονικά προπόνηση με την ομάδα χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια ενόχληση, αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Το Σάββατο (08.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία» αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ