ΠΑΟΚ

Τα βρήκε και με Λημνιό ο ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Λημνιός EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έκανε και το δεύτερο βήμα για την ολοκλήρωση του deal με τον Ατρόμητο για τη μετεγγραφή του Δημήτρη Λημνιού, ο οποίος υπογράφει τετραετές συμβόλαιο.

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η επισημοποίησης της μετεγγραφής του Δημήτρη Λημνιού από τον Ατρόμητο στον ΠΑΟΚ. Οι δυο ομάδες έχουν φτάσει ήδη σε συμφωνία και αυτό που απέμενε ήταν η συμφωνία ανάμεσα στον "Δικέφαλο του Βορρά" και τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Πλέον, αυτό που προκύπτει είναι πως και αυτές οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, κάτι που σημαίνει πως η μετεγγραφή του Λημνιού στους "ασπρόμαυρους" δεν θα καθυστερήσει να ολοκληρωθεί από τη στιγμή που και οι τρεις πλευρές έχουν καταλήξει στην τελική φόρμουλα των συμβολαίων που θα υπογραφούν.

Η επιβεβαίωση της μετακίνησης του Δημήτρη Λημνιού ήρθε και από τον πατέρα του, Στέλιο, ο οποίος γνωστοποίησε πως ο γιος του τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Ίσως στις αρχές της εβδομάδας βρεθούμε Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ