ΠΑΟΚ

Τα σενάρια για Χατσερίντι και ΠΑΟΚ

ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σαββίδης έκανε λόγο για κλεισμένη μεταγραφή ενόψει καλοκαιριού και το όνομα του Εβγέν Χατσερίντι άρχισε να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Τι δηλώνει στο Sport24.gr ο ατζέντης του.

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Γιώργος Σαββίδης με σχόλιο του στο Instagram αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κλείσει την πρώτη μεταγραφή του για το καλοκαίρι. Με αυτή την ενεργεια έδωσε το έναυσμα για να αρχίσουν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια.

Το πλέον λογικό, με δεδομένο ότι οι δύο πλευρές είχαν φτάσει μία από ανάσα από το "γάμο" τον Ιανουάριο, είναι αυτό που αφορά σε οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Εβγέν Χατσερίντι.

Άλλωστε, ο 30χρονος παίκτης τα "είχε βρει σε όλα" με τον Δικέφαλο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και η μεταγραφή του "κόλλησε" στις υψηλότατες απαιτήσεις του ιδιοκτήτη της ουκρανικής ομάδας, Ιγκόρ Σούρκις.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα τόσο στον ελληνικό όσο και στον ουκρανικό Τύπο, η αλήθεια είναι ότι από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ ακούγεται έντονα το όνομα του υψηλόσωμου στόπερ, ωστόσο, ίσως και για λόγους τακτικής, ο ατζέντης του παίκτη, Ιβάν Πιροζένκο, μετά από σχετική ερώτηση του Sport24.gr, τόνισε ότι δεν υπάρχει ούτε συμφωνία, ούτε εκ νέου επαφές με τον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ