ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πλάνα του Λουτσέσκου για τη μάχη του ΠΑΟΚ με τη ΜΠΑΤΕ

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Πέλκας, Πρίγιοβιτς EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ θέλει να παρατείνει το εκτός έδρας αήττητό του στην Ευρώπη, να κερδίσει την ΜΠΑΤΕ και, μετά την αναρρίχηση του στην βαθμολογία, να πάρει κεφάλι στην κούρσα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να παρατείνει το εκτός έδρας αήττητό του στην Ευρώπη, να νικήσει την ΜΠΑΤΕ (22:00) και, μετά την αναρρίχηση του στην βαθμολογία, να πάρει κεφάλι στην κούρσα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Στην προσπάθεια του αυτή, ο ΠΑΟΚ θα έχει την συμπαράσταση περίπου 100 οπαδών του, αλλά και του μεγαλομετόχου του, Ιβάν Σαββίδη, που θα ταξιδέψει σήμερα (4/10) στην Λευκορωσία για να βρεθεί κοντά στην ομάδα του.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη χθεσινή (3/10) συνέντευξη Τύπου τόνισε πως οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσει κατά της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ θα είναι οι περισσότερο… «φρέσκοι» και με αυτή τη λογική σκέφτεται να δώσει ανάσες στον Αντελίνιο Βιερίνια που φαίνεται ότι τις έχει ανάγκη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Αλίν Τόσκα και τον χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικέφαλου. Αυτή θα είναι πιθανότατα και η μοναδική του αλλαγή στα μετόπισθεν με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα και Κρέσπο να διατηρούν τη θέση τους στην αρχική ενδεκάδα.

Όλα δείχνουν πως Κάνιας και Μαουρίσιο θα είναι σε έναν ακόμη αγώνα το δίδυμο στα αμυντικά χαφ, παρά το μικρό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Βραζιλιάνος στις αρχές της εβδομάδας και πως μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Πέλκας.

Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Πρίγιοβιτς με τους Ζαμπά και Λημνιό να είναι οι δύο εξτρέμ του "Δικεφάλου".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ